Vedete din Romania

#victor slav #adrian cristea #bianca dragusanu #vedete intern #divort Bianca Dragusanu

Victor Slav si Bianca joaca ping-pong cu cererea de divort. Bianca pleaca in Israel?

Bianca s-a prezentat joi dimineata in fata notarilor pentru a depune cererea de divort. Acest gest pare destul de surprinzator tinand cont ca pana in urma cu cateva zile roscata plangea cu lacrimi amare si ii cerea iertare sotului sau, Victor Slav, pentru escapada pe care a avut-o cu fostul sau iubit, Adrian Cristea, despre care, spune ea, ar fi facut-o din razbunare.

Desi lucrurile intre cei doi soti pareau ca incep sa revina la normal, mai ales ca lunea trecuta Victor Slav isi retrasese cererea de divort, iar surse din anturajul sau spuneau ca isi iubeste foarte mult sotia si isi doreste sa continue casnicia, surpriza a venit joi dimineata, cand Bianca a mers la notar si a cerut ea de aceasta data divortul.

Pleaca dupa Cristea in Israel?

Surse apropiate vedetei au marturisit, pentru wowbiz.ro, ca Bianca va pleca un curand in Israel, acolo unde Adrian Cristea a obtinut un contract cu echipa Maccabi Petah Tikva, pentru sase luni, si o suma de 120.000 de euro.

Asadar, chiar daca a plecat din tara, Adrian Cristea tot se tine scai de Bianca. Prieteni apropiati ai fotbalistului au dezvaluit ca acesta ar fi cerut chiar si o casa pentru a-si aduce si iubita alaturi de el la Tel Aviv.

Citeste si: 5 vedete cu pretentii scandaloase

Cristea duce acum in Israel chiar o viata de print. El a fost primit cu mare entuziasm de fanii echipei Maccabi Petah Tikva, iar presedintele formatiei israeliene isi pune toate sperantele in el, de aceea i-a pus la dispozitie o masina de lux, bani si un apartament superdotat la un hotel de renume.

"Bianca a fost cea care a vrut sa stea la casa, nu ii place la hotel si i-a transmis telefonic lui Cristea acest lucru. Altfel, nu va veni sa il vada in Israel", a povestit un prieten apropiat al fotbalistului.

Citeste si: Eddie Murphy are un fiu nelegitim? Vedete care s-au trezit parinti peste noapte

Bianca a trecut brusc peste depresie

Bianca este in ultima vreme din ce in ce mai optimista, iar de cateva zile pare ca a uitat de toata suferinta si depresia provocate de divort. Cel putin asta reiese din mesajele pe care vedeta le posteaza pe pagina sa de Facebook. Sau poate se gandeste deja la vremea insorita din Tel Aviv?

"Ia fiecare incercare ca pe o provocare, fiecare esec ca pe o lectie, fiecare reusita ca pe o binecuvantare,fiecare bucurie ca pe un dar....ia fiecare sfarsit ca pe un nou inceput! Soare, dragoste, lumina, liniste, caldura si bucurie va doresc eu si voua azi" a scris Bianca pe Facebook.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului