Vedete din Romania

#vedete intern #casatorie Bianca Dragusanu #bianca dragusanu #showbiz #victor slav

Victor Slav: “Eu si Bianca suntem casatoriti!”

Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav, care s-a consumat o perioada mai mult la televizor decat in viata reala, pare sa intre pe un fagas normal dupa nunta, divort si nenumarate tachinari. Cei doi sunt mai discreti ca niciodata in ceea ce priveste viata lor personala!

Schimbarea brusca este pusa de apropiati pe seama credintei. “Da, am un duhovnic si merg si intr-adevar la Nechit. Se intampla lucruri foarte frumoase si va recomand sa mergeti. Este duhovnicul aproape tuturor prietenilor nostri, pentru ca noi ne-am dus cu totii acolo. Are un har aparte, intr-adevar. In primul rand esti mult mai linistit sufleteste, asta garantez oricui se duce acolo. Daca apuci sa vorbesti cu dansul si sa te indrume un pic, sunt mari schimbari. In primul rand parintele iti spune sa fii mai bun, cat de bun poti”, a marturisit Victor Slav la filmarile emisiunii “Roata Norocului” de la Kanal D, al carei nou sezon debuteaza duminica.

In ceea ce priveste relatia cu Bianca, Victor a marturisit ca se inteleg foarte bine ca acum se comporta ca doi oameni casatoriti, de aceea nu mai este nevoie sa mai faca inca o data o ceremonie religioasa.


“Nici nu se ridica aceasta problema. Ma intrebi daca ea o sa fie nevasta mea? in fata lui Dumnezeu am fost si asa am ramas. stii cum se spune: ce Dumnezeu leaga, omul sa nu dezlege! Am vorbit pe tema asta cu duhovnicul meu, am intrebat ce inseamna asta si da, mi-a spus ca prima (n.r ceremonia religioasa) conteaza in fata lui Dumnezeu. Chiar suntem casatoriti in fata lui Dumnezeu, da! Am inteles ca daca vrei sa te casatoresti a doua oara se face o slujba si iti da dezlegare si faci o a doua…deci este ceva complicat”, a declarat, pentru Libertatea, Victor Slav.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului