Vedete din Romania

#conflict #demisie #emisiune #intact #antena 3 #victor ciutacu

Victor Ciutacu a plecat de la Antena 3

Realizatorul TV Victor Ciutacu a anuntat ca paraseste Antena 3 si trustul Intact, dupa 9 ani. Moderatorul a precizat in mesajul sau ca despartirea s-a facut de comun acord fara conflicte.

"Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape 9 ani (dintre care peste sase si la TV), parasesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva...

O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea niciun motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de cariera si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea", a marturisit Victor Ciutacu.

Ciutacu a dezvaluit, de asemenea, ca telespectatorii il vor urmari de acum inainte la Romania TV.

"Am ales Romania TV, care – o, da! – m-a si injurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oara cand o iau de la zero. Ma voi vedea zilnic si cu oameni care ma detesta. Nu ma intereseaza. [...] Prestez la relatii cu publicul. Acel public care va alege sa urmareasca emisiunile mele", a mai declarat Ciutacu.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare