Vedete din Romania

# vindecare cancer #cancer #magda vasiliu copil bolnav # magda vasiliu copil #magda vasiliu

Vesti bune! Fiul Magdei Vasiliu s-a vindecat de cancer!

Dupa un an de chinuri si tratamente, fiul Magdei Vasiliu a invins cancerul. Vlad a beneficiat de tratamente in Italia, unde medicii au avut o grija deosebita de el. Vestea cea buna a fost comunicata pe Facebook chiar de prezentatoarea Tv, pe o retea de socializare.

 

"Astazi se implineste un an de cand am ajuns la Roma...Un an in care am sperat, am suferit, am invatat, am plans, m-am bucurat si am aflat ce inseamna cu adevarat cancerul.... Un an de chimioterapie, o interventie chirurgicala, aplazie, analize saptamanale, investigatii amanuntite, reevaluari facute ca la carte. Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar si multumita unor asistente care i-au venit mereu in intampinare lui Vlad, astazi, copilul meu este in remisie totala, completa.
Am vazut ce inseamna un spital dedicat cu adevarat copiilor, am vazut cum trebuie sa fie ingrijiti cu adevarat copiii oncologici, am invatat sa am incredere pana in panzele albe in deciziile medicilor si in priceperea si indemanarea asistentelor. Nu pot decat sa le multumesc la nesfarsit din tot sufletul meu.
Cuvintele, evident, nu vor putea niciodata exprima recunostinta mea toata. Iar fara Cosmin Stoian, sotul meu, si fara mama lui, o doamna si o mama in adevaratul sens al cuvantului, toata calea parcursa de Vlad ar fi fost una anevoioasa, daca nu chiar imposibila. Nu-mi doresc decat ca intr-o zi, copiii romani sa nu mai fie nevoiti sa plece in tari straine pentru a avea o sansa la viata", a scris Magda Vasiliu pe pagina personala de Facebook.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare