Vedete din Romania

#stop cardiac Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Verdict sumbru! Gabriel Cotabita, fara sansa de supravietuire

Toata lumea asteapta vesti de la Spitalul Floreasca, acolo unde este internat la terapie intensiva Gabriel Cotabita. Medicii, insa, nu prea ii dau sanse de supravietuire.

Stopul cardiac pe care l-a suferit vineri Gabriel Cotabita i-a provocat leziuni cerebrale grave. Renumitul neurochirurg Vlad Ciurea nu este deloc optimist cu privire la sansele lui de revenire.

"Suferinta creierului domnului Cotabita este foarte grava si, personal, nu cred intr-o revenire a functiilor cerebrale. Sansele lui de supravietuire sunt minime. Acum se asteapta si se lupta pana in ultima clipa. Din pacate, este doar o sansa la un milion sa isi revina", a spus pentru WOWbiz medicul Ciurea.

Intre timp, o noua ipoteza socanta iese la iveala. Potrivit romaniatv.net, artistul ar fi luat pastile pentru potenta, care sunt absolut interzise in cazul afectiunilor cardiace de care era suferind de ceva vreme. Doar un examen toxicologic ar putea scoate insa la iveala adevarul.

Click.ro scrie ca drama artistului a pornit de la faptul ca si-a dorit cu tot dinadinsul sa revina in atentia publicului, motiv pentru care a facut eforturi supraomenesti sa slabeasca, eforturi care i-au slabit organismul.

CITESTE SI:

Vrei sa vezi in ce lux traieste Andreea Marin? Iata imagini din casa "Zanei"
Ministru executat pentru ca a adormit la un eveniment
Concentratia de dioxid de carbon a fost depasita!

Sursa foto: radiocluj.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului