Vedete din Romania

#corina #monica gabor #simona gherghe #vedete intern #vedete brazi

Vedetele si brazii lor de Craciun

Atmosfera de sarbatoare le-a cuprins de timpuriu pe aproape toate vedetele din showbizul romanesc. Spiritul Craciunului le incanta de fiecare data pe celebritati, de aceea ele nu ezita sa-si impartaseasca gandurile si obiceiurile de Craciun cu fanii lor. Retelele de socializare abunda de mesaj emotionante din partea vedetelor, alaturi de fotografii cu cei mai uimitori brazi de Craciun. Iata ce le transmit vedetele de Craciun fanilor si ce brazi spectaculosi si-au facut.
 

1. Monica Gabor

Chiar daca isi va petrece Craciunul departe de Romania, Monica Gabor pastreaza traditiile romanesti si in America. Vedeta a postat in urma cu cateva ore un mesaj emotionant pentru romani, alaturi de o fotografie cu un brad de Craciun impresionant, plin cu luminite.

"Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea visurilor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca pentru toate fiintele de pe pamant un sac plin de pace si iubire, solutiile tuturor incercarilor prin care trecem cu totii! La multi ani! Va iubesc mult, romanii au inimi calde si sincere si sunt mereu mandra sa vorbesc despre tara noastra frumoasa", a postat Monica Gabor pe reteaua de socializare.



2. Simona Gherghe

Realizatoarea TV Simona Gherghe s-a pregatit si ea din timp pentru Craciun. Vedeta a impodobit bradul cu cateva zile in urma si asteapta cu nerabdare sosirea lui Mos Craciun. Decorul bradului sau este unul in ton cu starea de spirit a vedetei, cu multe inimioare, semn ca este indragostita de logdnicul sau pana peste cap.


3. Corina

Chiar daca Craciunul este o perioada extrem de aglomerata pentru Corina, cantareata si-a rezervat cateva ore pentru traditiile de sarbatori, asa ca s-a grabit sa isi impodobeasca bradul cu cateva zile inainte de Ajun. Bineinteles, isprava a impartasit-o si cu fanii sai.

4. Delia Matache

Excentrica si copilaroasa cantareata Delia Matache asteapta cu foarte mare nerabdare sarbatorile de iarna, in special Craciunul. Anul, acesta artista si-a decorat un brad imens, in nuante de alb-rosu.




Sursa foto: mtv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare