Vedete din Romania

#vedete 1 Mai #vedete intern #showbiz #claudia pavel #deepcentral #cosmina pasarin

Vedetele si-au facut de cap in weekend!

La mare, la iarba verde, in sanul familiei sau... muncind, cele mai pe val vedete de la noi iti impartasesc cum s-au distrat in prima zi din luna mai!

 

De Claudia Pavel ne era tare dor, asa ca artista parca ne-a auzit gandurile si s-a mutat din Statele Unite ale Americii inapoi in Bucuresti si are planuri profesionale importante! Claudia a dedicat week-end-ul care tocmai s-a incheiat baietelului ei, Noa, si surorii ei, Paula si i-a surprins cu un picnic savuros, intr-o zona linistita din preajma capitalei, iar in weekend cei trei au mers impreuna la cinematograf. 

Ela Craciun, prezentatoarea televiziunii Antena 3 isi sacrifica fiecare week-end meseriei sale, insa pentru ziua de 1 Mai, Ela a avut un plan precis: sa se distreze alaturi de soţ si de cei doi copii ai lor minunaţi la un gratar de peste. Desigur, n-au lipsit voia buna, dar nici micile sotii ale celor mici si la care Ela a participat, pozandu-se laolalta in lanurile de rapiţa alaturi de copii si de...o turma de oi, care pastea nestingherita langa ei.

Incepand cu 6 mai, super baieţii de la Deepcentral – George si Doru -, pornesc intr-un turneu de sase saptamani alaturi de trupa Life On Mars, asa ca pregatirile pentru „Nopţi Albe“ – cea mai recenta piesa a lor si care da numele turneului sunt pe ultima suta de metri! Cei sapte talentaţi au decretat intai mai zi de repetiţii si au muncit cu spor in studio pana noaptea tarziu. 

Xonia a facut ravagii pe litoral si anul acesta, marea i-a soptit Xoniei „Vino inapoi“, asa ca blondina n-a rezistat „chemarii“ si s-a distrat pe cinste la Mamaia, impreuna cu iubitul si cu prietena ei, Anda Adam. Beat-uri tonice, muzica pana dimineaţa si porţii vesele de soare – Xonia a petrecut un intai mai pe cinste!

Kaira, artista care este indragostita de rap si de hip-hop si care canta alaturi de Delia super hit-ul „Pe aripi de vant“ iubeste sa fie spontana, asa ca a profitat de mini vacanţa de 1 mai pentru a vizita litoralul romanesc, in cautarea unor clipe de relas, dar si a distracţiei. 

Pentru Ovidiu Baciu alias Naguale sarbatoarea de 1 MAi a insemnat peisaje absolut fantastice, lecţii scurte si eficiente de portugheza, cafea braziliana si... multe ore de filmari pentru piesa pe care o va lansa foarte curand! Artistul a imbinat ideal munca si distracţia, iar dansatoarele über-hot din noul sau clip vor sta marturie. Fii pe faza!

Cosmina Pasarin a fugit la distractie, doar ca a dat Mamaia pe Vama Veche, iar MC-ul s-a distrat acolo pana dimineata. Frumoasa bruneta s-a pozat si pentru fanii de pe retelele sociale. 

CITESTE SI:
Felix Baumgartner, despre nunta cu Mihaela Radulescu!
Trucurile la care a apelat Kate ca sa arate perfect la 12 ore dupa nastere!
Andreea Mantea a cheltuit o suma imensa pentru camera bebelusului sau!



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare