Vedete din Romania

#vedete 1 Martie #afaceri vedete Dragobete #vedete intern #carmen negoita #showbiz #andreea raicu

Vedetele se imbogatesc de Dragobete si de 1 Martie! Si nu cum ti-ai imagina!

Februarie si martie sunt mana cereasca pentru vedete. Si nu! Nu pentru ca au concerte, ceea ce nu e exclus in cazul unora dintre ele, ci pur si simplu din afacerile pe care le au. Mai exact, cu bijuterii si haine numai bune de facut cadou in aceasta perioada.

Andreea Raicu

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Pentru ca nu are noroc in dragoste, Andreea Raicu s-a gandit totusi sa scoata bani din ea. Cum? A realizat o linie de tricouri personalizate pentru Valentine’s Day si Dragobete. Afacerea nu e noua. Din 2008, in fiecare an, vedeta TV vinde tricouri cu mesaje haioase. "Ideea de a lansa o linie de tricouri pentru Ziua Indragostitilor mi-a venit gandindu-ma cat de vocali devenim atunci cand ne indragostim. Asa ca am oferit o alternativa vestimentara: aratati-va iubirea si pe, si prin haine! Aceste tricouri imi sunt foarte dragi si le consider uniforma indragostitilor!", a declarat Andreea pentru Click!

"In the mood for love" (n.r. - Cu chef de dragoste) este mesajul ei preferat. Un astfel de tricou costa 150 de lei.

CITESTE SI:
Cea mai emotionanta imagine cu nepotii lui Traian Basescu. Uite cum i-a surprins!
Andreea Balan si-a socat fanii. A aparut goala!
Oana Roman, dezamagita crunt. Ce a putut sa ii faca tatal ei!

Malvina Cservenschi



Si pentru ca indragostitii obisnuiesc sa isi daruiasca bijuterii, de asta profita Malvina Cervenschi. Fosta prezentatoare TV a pus in vanzare o adevarata colectie de bijuterii specifice Zilei Indragostitilor, dar si pentru 1 si 8 Martie.



Bratarile cu inimioara, realizate din aur, costa in jur de 450 de lei.



Malvina a creat insa si pandantive care infatiseaza, in miniatura, celebra sculptura a lui Constantin Brancusi intitulata "Sarutul". Pretul unui astfel de pandantiv este de 250 de lei.

Carmen Negoita

Sursa foto: eva.ro

Si pentru ca orice petrecere trebuie condimentata cu un dulce special, e randul celebrei fashioniste Carmen Negoita sa atace piata. Ea a profitat de Ziua Indragostitilor si a lansat torturile, cum altfel, decat in forma de inima. Fiecare tort cantareste in jur de 1 kilogram si costa de 138 de lei.

Catalin Botezatu

Te intrebai ce ar putea sa castige Catalin Botezatu de pe urma Dragobetelui sau a zilelor de 1 si 8 Martie? Designerul a fost pe faza si a lansat o linie de lenjerie intima pentru doamne, dar si pentru domni. Slipii rosii se vand pe site-ul lui Catalin Botezatu cu preturi cuprinse intre 60 si 92 de lei, scrie click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului