Vedete din Romania

#rezultate bacalaureat 2016 #Bacalaureat 2016 #madalin ionescu #mugur mihaescu #showbiz

Vedetele, mandre de copiii lor! Ce note au luat la Bac

Madalin Ionescu si Mugur Mihaescu se numara printre cei mai fericiti parinti in aceste momente! Fetele lor au obtinut rezultate extraordinare la examenul maturitatii!

Stefania, fiica realizatorului tv Madalin Ionescu, este in culmea fericirii. Tanara a obtinut nota mare la Bacalaureat. Anuntul a fost facut de Cristina Siscanu, actuala sotie a prezentatorului.

„Nu ma pot opri din plans…de bucurie…Stefania a luat 9.10 la Bacalaureat. Sunt mandra de ea!”, a scris Cristina Siscanu pe contul de socializare despre fiica lui Madalin Ionescu.

“Stefania m-a facut sa fiu cel mai mandru tata din lume. Fata mea s-a mobilizat perfect la fiecare examen, a tratat totul cu multa seriozitate si atentie, iar la final, a luat o nota foarte buna la BAC. E adevarat, am stiut ca ea va avea o  medie mare, mai ales ca si scoala a terminat-o cu 9,37, ceea ce este cu adevarat o performanta, in plus, intotdeauna, am avut mare incredere in ea si in capacitatile sale intelectuale”, a declarat Madalin Ionescu pentru WOWbiz.ro!

Si comediantul Mugur Mihaescu se poate lauda cu o fiica foarte desteapta. Ivona Mihaescu a obtinut urmatoarele note: 9,85 la matematica, 10 la Biologie si 10 la Limba Romana. Media finala: 9,95. Notele o claseaza printre primii din liceul sau, Colegiul National ”Gheorghe Lazar” din Bucuresti.

"Acum patru ani, vedeam listele cu media 9.95 la Evaluarea Natională. Azi, vad listele de Bacalaureat cu aceeasi medie. 9.9 ", a scris Ivona Mihaiescu pe pagina ei de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare