Vedete din Romania

#afaceri vedete #vedete intern #tavi colen #showbiz #mihai traistariu

Vedetele fac afaceri trasnite: de la firme de taxi, la ferme de porci

Ai crede ca un cantaret sau un actor castiga bani doar de pe urma spectacolelor. Artistii inteligenti, insa, investesc banii pe care ii castiga in afaceri profitabile. Doar ca business-urile multora dintre ei te lasa cu gura cascata.

Vlad Mirita: ferma de porci

Sursa foto: vladmirita.com

Vlad Mirita a fost si va ramane, probabil, una dintre cele mai delicate si mai modeste aparitii masculine din showbiz. Cu greu ti-ai imagina insa ca artistul s-a gandit mai nou sa scoata bani dintr-o ferma de porci! Prim-solistul Operei Romane s-a asociat cu cativa fermieri cu care va inaugura in curand o bioferma regenerativa langa Targoviste. Mirita spune ca vrea sa incurajeze productia eco, mai ales ca si parintii sai au o ferma si nu este strain de astfel de afaceri.

CITESTE SI:

Drama primului castigator de la "Romanii au talent". Iata ce s-a ales de el!
Asa arata romanca de 12 ani, actrita in Urzeala Tronurilor
Tatal lui Teo Trandafir: "M-a facut zob!"


Mihai Traistariu: firma de taxi

Sursa foto: cancan.ro

Mihai Traistariu nu a prea avut succes in afaceri. A inchis un coafor si doua supermarketuri, iar acum reuseste cu greu sa mentina pe linia de plutire o firma de taxiuri. Are peste 100 de masini in Constanta care fac insa profit doar in perioada sezonului estival, asta mai ales ca si-a castigat renumele practicand cel mai mic tarif din oras.

Pentru ca nu prea are timp sa se ocupe de ea, artistul si-a propus sa vanda afacerea, daca va gasi pe cineva dornic sa investeasca.

Tavi Colen: porumbei


Sursa foto: revistavip.net

Banii pe care i-a castigat in perioada de glorie alaturi de trupa Talisma, Tavi Colen i-a investit in terenuri si proprietati. Dar putini ii cunosc o alta pasiune veche: porumbeii. Potrivit site-ului agentiadepresamondena.com, artistul face parte din Asociatia Columbofililor din Romania si detine peste 300 de porumbei cu care participa la numeroase concursuri. Pasiunea sa a devenit profitabila, iar din banii castigati Tavi si-a deschis si o firma de organizari de evenimente.

Adina Postelnicu: sala de jocuri



Adina e cunoscuta publicului ca solista in trupa Heaven. Insa viata sa continua la fel de animat si dincolo de scena. Adina are o firma de organizare evenimente, un lant de farmacii in Vaslui, iar anul trecut s-a asociat cu un coleg de scena si impreuna si-au deschis o sala de jocuri video intr-un mall din Capitala.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare