Vedete din Romania

#case vedete #casa Smiley #casa Andreea Banica #casa Teo Trandafir

Vedetele autohtone traiesc pe picior mare. Iata ce case de lux si-au achizitionat

Desi nu se afiseaza cu cele mai noi modele de masini si nici nu au vorbit vreodata despre locuintele pe care le au, multe dintre vedetele autohtone traiesc in case de lux cum doar in filme mai poti vedea. Iata cateva celebritati autohtone care au case impresionante.

1. Andreea Banica

Cantareata Andreea Banica se retrage dupa concerte intr-o casa imensa, de 288 de metri patrati, in care luxul este practic cuvantul de ordine. Casa Andreei Banica este impresionanta si este decorata intr-un stil modern, cu numeroase influente baroce. Vedeta a marturisit ca a cheltuit o avere pe mobilierul din casa, pe care l-a achizitionat de la magazinele de antichitati.

Pentru a completa ambientul in stil baroc, Andreea si-a achizitionat si numeroase covoare din matase, brodate manual.

Casa Andreei Banica a costat aproximativ 400.000 de euro.

2. Smiley

Cantaretul Smiley a investit banii pe care i-a castigat din emisiuni, reclame, concerte si casa sa de discuri, HAHAHA Production, intr-o vila superba, in valoare de 200.000 de euro. Acesta s-a mutat in casa noua in anul 2011, chiar de Craciun, alaturi de fosta sa iubita Laura Cosoi. Vila lui Smiley se intinde pe o suprafata de 130 de metri patrati, are patru camere si o mansarda, dar si un living impresionant.

3. Madalin Ionescu

Intr-o vila impresionanta traieste si realizatorul TV Madalin Ionescu, care are o vila de lux pe care o imparte cu alta familie. Locuinta se afla la marginea Capitalei si l-a costat pe prezentator 169.000 de euro. Vila are patru dormitoare, trei bai, bucatarie cu bar, un living imens, terasa, doua balcoane si o piscina imensa.


 

4. Teo Trandafir

Binecunoscuta prezentatoare TV Teo Trandafir are si ea o vila opulenta, ce se intinde pe 250 de metri patrati. Vedeta a platit o mica avere pe locuinta de lux, ce se afla la marginea Capitalei, aproximativ 450.000 de euro.

5. Mircea Radu

O casa foarte cocheta si eleganta are si prezentatorul TV Mircea Radu. Locuinta acestuia se afla in localitatea Mogosoaia.



Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare