Vedete din Romania

#vedete Photoshop #vedete intern #fotografii vedete #bianca dragusanu #showbiz #anda adam #andreea raicu

Vedete prelucrate in Photoshop. Cum arata in realitate

Arata perfect in poze! Dar oare asa sunt si in realitate? Ei, bine, divele care apar pe copertile revistelor sunt, de fapt, cu mult diferite fata de imaginea ideala pe care o promoveaza. Si totul se datoreaza programelor de editare a fotografiilor cu ajutorul carora pozele sunt mult retusate.

Anda Adam


Sursa foto: click.ro

Ani in sir, Anda Adam a pozat in femeia musculoasa, cu bratele pline de fibre, cu abdomenul cu patratele ca al unui barbat bine facut. Imaginea i-a adus o multime de laude, insa, in acelasi timp, si critici. Multi au spus despre ea ca este lipsita de feminitate, motiv pentru care artista se pare ca a decis sa schimbe foaia. Asa ca a postat pe contul sau de socializare o imagine in care apare o cu totul alta Anda. Fotografiile realizate la cea mai recenta sedinta foto o infatiseaza pe Anda Adam extrem de feminina, cu brate si picioare fine, ceea ce i-a facut pe multi sa se intrebe ce s-a intamplat cu muschii artistei. Concluzia unanima a fost ca au fost "stersi" in Photoshop.

CITESTE SI:

VIDEO Velea, in postura de tatic! Haios sau stangaci?
Cum a reusit Camilla sa il tina aproape pe Printul Charles 30 de ani
Printul Adi Cristea a ramas fara casa!

 


Bianca Dragusanu



Sursa foto: romaniatv.net

Una dintre divele dependente de imaginea pe care o afiseaza si, implicit, de programele de editare a fotografiilor, este Bianca Dragusanu. Roscata nu scapa nicio poza pe site-urile de socializare daca nu arata perfect, la fel cum este si foarte pretentioasa atunci cand vine vorba despre shootinguri. Imaginile publicate in revistele glossy sunt indelung discutate si negociate cu starleta.

Obsedata de talia ei, Bianca a fost adesea suspectata ca isi retuseaza mijlocul in Photoshop pentru a fi sigura ca e atat de subtire pe cat si-l doreste.

Andreea Raicu

Sursa foto: cancan.ro

Sursa foto: unica.md

Andreea Raicu naturala nu are aproape nimic de a face cu diva care apare la televizor sau in reviste afisand un chip ravisant. Andreea obisnuieste de multe ori sa lase deoparte fardurile si sa iasa din casa nemachiata si nearanjata, probabil in speranta ca nu o va recunoaste nimeni. Doar ca paparazzii sunt vigilenti si nu o data au prins-o pe picior gresit.

Daniela Gyorfi

Sursa foto: allby.ro

Sursa foto: libertatea.ro

La 47 de ani, Daniela Gyorfi nu mai arata chiar ca in vremurile de glorie. Doar ca artista accepta destul de greu realitatea, motiv pentru care se bucura si ea de minunile tehnologiei care ii permit sa ascunda semnele trecerii anilor si sa afiseze o imagine fara riduri si o piele perfect intinsa.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare