Vedete din Romania

#mihaela radulescu #andreea antonescu #showbiz #relatii vedete #vedete intern #relatii ultramoderne

Vedete in relatii ultramoderne. Se iubesc la nebunie, dar traiesc separat

Relatiile formale par deja istorie printre vedetele de la noi. Mai nou se pare ca se poate trai bine si "la distanta", asa ca multe dintre celebritati nu se mai ostenesc sa locuiasca impreuna si sa-isi imparta cheltuielile. Sunt impreuna, dar isi vad separat de viata. Iata cele mai concludente exemple.

Bianca Dragusanu si Victor Slav





Relatia dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav este una plina de nabadai. Cei doi s-au casatorit si au divortat dupa doar sase luni de mariaj, pentru ca nu dupa multa vreme sa se afiseze din nou impreuna. Acum par mai indragostiti ca niciodata, posteaza fotografii care demonstreaza ca formeaza un cuplu, dar lucrurile continua sa fie destul de neclare.

"Nu punem nicio patalama la aceasta relatie. Nu suntem nici iubiti, nici sot si sotie. Nu o pot defini in vreun fel. Lucrurile merg bine intre noi. Orice ti se intampla in viata este cu un scop, sa inveti cate ceva. Era o presiune foarte mare pe noi. Am fost expusi prea mult. Nu as mai face asta inca odata. Nu m-as mai expune atat de mult in fata presei. M-am simtit un strain in propria viata. Cand nu mai faci declaratii despre viata ta intima, atunci viata ta intima e buna", a declarat Victor intr-o emisiune tv.

CITESTE SI:

Banica Jr si Lavinia Parva s-au separat. Detalii incredibile despre cei doi
Cu ce salariu fabulos a fost momita Mona Segall! Nu-l castigi nici in trei ani!
Felul cum petreci la nunta spune cat de fericit vei fi in cuplu

Andreea Antonescu si Traian Spak

Sursa foto: unica.ro

In urma cu aproape doi ani, Andreea Antonescu si sotul sau, Traian Spak, au decis sa paraseasca Romania si afacerile pe care le aveau aici si sa se stabileasca la Los Angeles. Daca Traian si-a deschis rapid o afacere peste Ocean, Andreea, in schimb, nu a prea reusit sa se afirme, asa ca a decis sa se intoarca in tara, unde o cunoaste toata lumea. Chiar daca s-a speculat ca a divortat, diva a tinut sa precizeze ca nici vorba de asa ceva si ca, in ciuda distantei care ii desparte, se intelege de minune cu sotul sau.

"O relatie la distanta este o provocare mare! E greu, dar cred ca suntem suficient de maturi sa constientizam ce ne dorim intr-adevar de la viata!", a marturisit artista.

Mihaela Radulescu si Dani Otil


Sursa foto: spynews.ro

O relatie ultramoderna au si Mihaela Radulescu si Dani Otil. Cei doi sunt impreuna de sapte ani, nu s-au casatorit, locuiesc impreuna doar atunci cand Mihaela vine in tara de la Monaco, acolo unde este stabilita, dar nu se plang, ba chiar sustin ca asta ii leaga mai mult. "N-am aventuri, eu traiesc orice relatie pana la capatul ei. Si cu Dani n-am ajuns la niciun capat, ci o luam mereu de la capatul la care am ramas, traind iubirea asta intre doua avioane", a marturisit recent Mihaela.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare