Vedete din Romania

#nicola #luminita anghel #andreea berecleanu #copii vedete #certuri vedete copii #copii rebeli

Vedete in conflict cu copiii lor

Daca incep sa aiba o viata prea linistita, vedetele sunt uitate de public. Insa viata mondena este mereu plina de surprize. Astfel, in cazul in care reusesc sa isi puna la punct viata amoroasa, celebritatile incep sa aiba probleme pe alte planuri. Iata cateva vedete care se afla in conflict sau au avut certuri drastice cu copiii lor.

1. Luminita Anghel

In ultima perioada, cantareata Luminita Anghel a avut mari probleme cu fiul sau adoptat, David. Acesta a afisat un comportament extrem de rebel, si-a facut transformari fizice bizare, ba, mai mult, a inceput chiar sa ii vorbeasca foarte urat mamei sale. In plus, David a fost violent chiar si cu sora sa mai mica, Mariuca.

Pentru a-l aduce pe linia de plutire, cantareata i-a spus ca in acest ritm ea nu va mai putea continua si ca va fi nevoita sa il de afara din casa.

"I-am spus: Daca nu vrei sa schimbi macazul, pleci! Nu l-am capacit, am avut tendinta sa ma infig in el. Vezi daca te primeste cineva, daca te ia cineva sub aripa, sa te incalzeasca si sa te iubeasca. I-am dat ocazia sa aleaga. A trantit usa si a plecat. Toata noaptea am tremurat, nu am inchis un ochi pana la ora 5. Ne-a fost teama de abandon scolar. L-am sunat pe diriginte sa-l intreb daca e la scoala. Am fost surprinsa cand am auzit ca era acolo", a declarat Luminita Anghel.

Tanarul adolescent a marturisit ca aceasta schimbare de comportament a venit si in urma numeroaselor certuri cu colegii si prietenii sai, care mereu in ironizau.

"Au fost perioade mai grele cu mine insumi, aveam probleme la scoala din cauza colegilor, marea mea greseala era ca nu stiam sa ma controlez in anumite situatii. Colegii erau rautaciosi, ma ironizau si lipeau pe scaunul meu ziarele in care aparea mama. M-au ironziat pentru faptul ca-s fiu de vedeta. Veneam acasa constrans si ma inchideam acolo", a marturisikt David, pentru wowbiz.ro.

Acum, David si-a revenit, insa dupa numeroase discutii cu mama sa, care i-a explicat ca poate sa isi exprime aceasta rebeliune a adolescentei si in moduri mult mai constructive.


2. Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a divortat in mare secret de fostul purtator de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, in urma cu cateva luni. Potrivit ziarului "Click", vedeta intampina acum insa mari probleme cu copiii sai, care nu vor sa il accepte in viata lor pe noul sau iubit, medicul estetician Constantin Stan.

Conform unor surse apropiate, Andreea Berecleanu  face eforturi imense pentru ca micutii sai sa se obisnuiasca cu aceasta idee.

3. Nicola 

O relatie destul de tumultuoasa, despre care s-a scris in repetate randuri, a fost si cea dintre cantareata Nicola  si fiul sau secret, Andrei. Artista a fost chiar acuzata ca si-a abandonat copilul si ca nu i-a acordat niciodata iubirea de care acesta avea nevoie.

"A fost un conflict parinte-copil, un conflict intre generatii. Intre timp, eu zic ca s-a rezolvat. Andrei nu a fost renegat. Nu a fost abandonat, ce Dumnezeu. Il vedeam atunci cand mi se permitea. Eram plecata foarte mult atunci, faceam turnee cu Holograf. In plus, bunicii aveau si ei programul lor", a povestit Nicola.

Sursa foto: observator.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului