Vedete din Romania

#mihaela radulescu #liviu varciu #daniela crudu #vedete intern #vedete scandaluri #scandaluri sexuale

Vedete implicate in scandaluri sexuale

Scandalurile si sexul sunt ingredientele picante ale showbizului romanesc. Multe dintre vedete ajung in anumite momente tinta unor situatii rusinoase, ce le strica imaginea construita in ani buni, din cauza unor acuzatii grave in ceea ce priveste viata lor intima. Iata cateva vedete care au fost implicate in scandaluri sexuale, unele fiind chiar acuzate de prostitutie.

1. Mihaela Radulescu

Desi intotdeauna a avut o viata amoroasa tumultuoasa, pana la aparitia "hartuitorului de pe Facebook", Daniel, fosta realizatoare TV Mihaela Radulescu nu a mai avut parte de scandaluri sexuale, care sa ii pateze imaginea.

De curand, Daniel Constantin, un admirator de-al Mihaelei Radulescu, a facut cateva declaratii socante despre vedeta. Acesta sustine a avut o relatie amoroasa cu Mihaela Radulescu, chiar in mediul virtual. De asemenea, Daniel a spus ca vedeta a initiat in conversatiile cu el subiecte cu tenta sexuala si, mai mult, chiar au intretinut relatii intime in mediul virtual.

"Nu am avut niciodata gandul ala firesc masculin de a o baga in pat. O iubeam altfel, intr-un mod aproape asexuat. Ostilitatile cand e vorba de flirt si intimitati ea le-a condus. De fiecare data cand imi spunea ceva obscen ramaneam cu gura cascata si nu-mi venea sa cred. Au fost mesaje erotice. Unele chiar foarte explicite. In urma unei discutii si a unui text scris de mine, sa zicem ca a atins punctul culminant. A fost multa fantezie, imaginatie, discutii romantice, erotice, vise. Eram indragostit nebuneste de ea", a declarat Daniel Constantin.

Cu mult inainte de a se afla aceste detalii, Mihaela Radulescu a scris pe pagina sa de Facebook ca este hartuita de un anume tip, Daniel, care a mai agasat si alte femei in mediul virtual.


2. Daniela Crudu

Daniela Crudu a fost mereu o prezenta controversata si excentrica a showbizului romanesc. Anul 2011 a fost insa nefast pentru tanara asistenta TV, deoarece un om de afaceri, Leo de la Strehaia, a marturisit ca i-a platit acesteia 10.000 de euro pentru favoruri sexuale. Aceste declaratii au venit ca o bomba pentru vedeta, care nu doar ca si-a patat imaginea pentru intreaga viata, ci si-a pierdut si jobul de asistenta in cadrul emisiunii "Neatza", de la Antena 1. Daniela Crudu a negat vehement aceste acuzatii.

"Totul a fost in joaca. El a zis ca vrea sa imi faca un cadou, iar eu i-am dat contul meu, in joaca. Nu este adevarat ca i-am scris in SMS sa imi dea bani daca ma vrea pentru o noapte. Omul asta minte fara sa clipeasca", a declarat Daniele Crudu.


3. Liviu Varciu 

Nici barbatii din showbizul romanesc nu au scapat de scandalurile sexuale. In 2010, cantaretul Liviu Varciu  fost acuzat de o tanara, Roxana, pe care o cunoscuse pe internet, ca a vrut sa o violeze.




Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare