Vedete din Romania

#bianca dragusanu #loredana chivu #andreea balan #antonia #vedete intern #vedete igiena

Vedete din Romania certate cu igiena

Desi vedetele din Romania sunt mai putin certate cu apa si sapunul ori cu ceara de epilat decat celebritatile de la Hollywood, cateva dintre ele au fost totusi surprinse in ipostaze nedemne pentru statutul lor de dive, incalcand reguli de igiena si afisandu-se in public in ipostaze dezagreabile - neepilate, sarutand animale pe gura ori mirosind a transpiratie. Iata cateva celebritati autohtone surprinse in "ofsaid" la capitolul igiena!

Antonia

Dupa divortul de Vincenzo Castellano si dupa atacul presei la adresa ei, cu privire la faptul ca a fost motivul despartirii lui Alex Velea de sotia sa, viata Antoniei a cunoscut o perioada plina de declinuri si aparitii ingrijoratoare in public. Una dintre cele mai dezgustatoare ipostaze ale vedetei a fost surprinsa la un eveniment muzical de anvergura, de la sfarsitul anului 2013, cand a aparut intr-o rochie sexy si transparenta, dar cu un "accesoriu" nedorit: par la subrat.


Citeste si: Legendara actrita Shirley Temple a murit


Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a fost criticata in media nu pentru o igiena personala precara, ci pentru un obicei pe care ar fi trebuit sa-l deprinda in "primii 7 ani de acasa" - spalatul pe maini dupa atingerea unui animal. La sfarsitul anului trecut, vedeta a fost surprinsa intr-o ipostaza care a "postat-o" din nou pe prima pagina a ziarelor - s-a jucat cu o pisica de pe strada, apoi nu s-a sfiit sa muste cu pofta dintr-un mar, fara a se spala pe maini.




Andreea Balan

Si Andreea Balan a atras criticile vehemente ale presei si a fost pusa la zid de fani pentru o poza postata pe Facebook, in care permitea unui catel sa o linga pe gura si pe fata. Desi intentia vedetei a fost sa surprinda un moment simpatic intre ea si catelul unui amic de-al ei, scriind in dreptul pozei "Am lipici!", comentariile negative nu au intarziat sa apara, fanii vedetei taxand-o pentru gestul neigienic si pentru modul "scarbos si dezgustator" in care s-a promovat pe reteaua de socializare.


Citeste si: Barack Obama si Beyonce, amanti? Scandalurile sexuale cu sefi de stat in prim-plan care au marcat inceputul lui 2014

Loredana Chivu

Fosta asistenta a emisiunii "Un Show Pacatos", Loredana Chivu, s-a ales cu o reputatie deplorabila, dupa ce a fost poreclita "Scoancsa" de mai multi fosti iubiti de-ai sai, din cauza mirosului neplacut de transpiratie pe care aceasta il poarta constant pe post de... parfum. Se pare ca pseudovedeta este certata cu apa si sapunul si emite un miros greu de suportat in preajma ei, acest efect fiind remarcat si de persoanele care au lucrat cu ea, nu doar de cei cu care a avut relatii intime.




Sursa foto: Quoteko.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului