Vedete din Romania

#donatella versace #mihaela radulescu #vedete operatii estetice #vedete extern #vedete intern #showbiz

Vedete desfigurate cu acordul lor. Imagini socante!

Mimica inexpresiva, ten de portelan si buze care si-au pierdut complet aspectul natural. Cam asa se poate descrie pe scurt chipul vedetelor desfigurate de prea multe operatii estetice. Dornice sa ascunda amprentele timpului asupra imaginii lor, divele de mai jos au cazut victimele iluziei intineririi prin interventii estetice. Rezultatul, din pacate, este cel putin socant!


Mihaela Radulescu



Mereu in forma si cu stil vestimentar perfect, Mihaela Radulescu a excelat intotdeauna la capitolul imaginii fara cusur. Insa varsta de 45 de ani nu iarta pe nimeni cand vine vorba de accentuarea primelor semne de imbatranire. Vedeta a apelat la injectiile cu botox, care o impiedica acum sa mai zambeasca natural.

Diva si-a modificat si pometii, si nasul, vizibil mai umflate. In aceasta vara, la Carnavalul de la Mamaia, cea care a interpretat-o pe Cleopatra a rugat make-up artistul sa o machieze cu grija, din pricina operatiei efectuate de curand:

"Mi-a spus de la inceput ca nasul e proaspat operat si sa am grija cand o dau cu pudra, sa nu apas foarte tare ca zona e inca sensibila", a declarat Florina Marcuta pentru ziarul Click.

Acum, chipul Mihaelei Radulescu pare impietrit si si-a pierdut complet expresivitatea de odinioara.

CITESTE SI:

3 celebritati care s-au casatorit cu oameni obisnuiti. Cum s-au cunoscut
Nu-ti vine sa crezi ce vedete au impartit aceeasi banca la liceu

Bianca si Victor, cearta teribila. Afla motivul incredibil!


Donatella Versace




Excesul de operatii estetice la care s-a supus designerul Donatella Versace (59 de ani) a dus la transformarea radicala a chipului acesteia, din pacate intr-o extrema negativa. Cu nenumarate injectii cu botox la activ, liftinguri faciale si injectari de acid hialuronic in buze, chipul Donattelei este departe de a fi agreabil.

Saptamana trecuta, designerul a socat audienta cu o aparitie publica in Sao Paolo, din cauza fizionomiei deformate de interventii chirurgicale si sprancenele decolorate care nu o avantajeaza deloc.


Brigitte Sfat



Sotia legendarului Ilie Nastase, Brigitte Sfat, este o alta vedeta dependenta de operatii estetice. Ultima interventie a suferit-o in Germania, pentru a-si repara buzele deformate de injectarea unei solutii interzise pe piata. Medicii au supus-o si operatiei de blefaroplastie, pentru eliminarea pielii in exces din jurul ochilor.

"Operatia a fost complexa si multe taieturi. Mi-am facut o repozitionare musculara si mi-am scos tot ce am avut artificial in fata. A fost repozitionat fiecare muschi", a declarat Brigitte despre ultima interventie la care s-a supus. Chipul acesteia are acum un aspect de "plastic".


Sursa foto: lookfordiagnosis.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare