Vedete din Romania

#vedete intern #vedete extern #vedete depresie #vedete probleme

Vedete cu psihicul la pamant

Inainte de toate, vedetele sunt si ele oameni, iar agitatia lumii mondene si presiunea mediatica ajung sa le scoata din minti, uneori la propriu. Iata cateva dintre celebritatile care au ajuns cu psihicul la pamant si s-au confruntat cu probleme grave de sanatate mentala:

1. Monica Gabor

Monica Gabor trece printr-o perioada extrem de dificila de cand mama sa, Veronica Bulai, a murit in urma unui accident stupid, pe cand se afla intr-un pelerinaj la manastirile din Oltenia. De atunci, comportamentul vedetei este din ce in ce mai ciudat, iar in ultima vreme posteaza pe pagina sa de Facebook numeroase fotografii macabre, cu mormantul mamei sale, inconjurat de numeroase coroane de flori.

Specialistii spun ca Monica Gabor trece printr-o depresie severa si ca are mari sanse ca starea sa de sanatate sa se agraveze. "Este foarte afectata de moartea mamei ei! Are o forma de depresie destul de puternica cu un element de natura obsesiva, adica o obsedeaza moartea mamei! Nu se poate impaca cu acest gand care o macina tot timpul”, a explicat psihologul Hanibal Dumitrascu, pentru wowbiz.ro

De asemenea, specialistii in psihiatrie spun ca vedeta ar putea suferi chiar de o tulburare de personalitate, tinand cont de fotografiile pe care aceasta le posteaza din ce in ce mai des pe reteaua de socializare si mesajele pe care le alatura acestora. Totusi, in viata Monicai pare sa se schimbe in bine. Fostul model a postat pe Facebook o imagine in care poarta o verigheta lasand loc de speculatii. Monica nu a comentat in niciun fel preupunerile fanilor ca aceasta s-ar fi casatorit cu Mr. Pink.

2. Angelina Jolie

Celebra actrita Angelina Jolie a trecut si ea in urma cu trei ani printr-o perioada de depresie acuta. Vedeta a marturisit public acest lucru, chiar in autobiografia pe care a lansat-o anul trecut. Actrita a povestit in aceasta carte toate problemele prin care a trecut si a marturisit chiar faptul ca a fost internata la psihiatrie. "Da! Sunt bolnava psihic. Sufar de o boala mintala greu de stapanit", a declarat Angelina in 2010.

3. Uma Thurman

Actrita Uma Thurma sufera si ea de o boala psihica ce o face sa nu fie niciodata multumita de propria imagine, de aceeea vedeta este in permanenta preocupata de propriul sau corp.

Sursa foto: bacauexpres.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului