Vedete din Romania

#andreea ibacka #gabriela cristea #showbiz #anamaria prodan #vedete intern #verete casatorie #logodna vedete

Vedete cerute in casatorie in moduri surprinzatoare. Iata cat de original li s-a cerut mana!

Sunt faimoase, instarite, atragatoare si sunt rasfatate cu cele mai originale si surprinzatoare cereri in casatorie. Divele din showbizul autohton se pot lauda cu multe daruri pretioase de la soarta. Toate aspectele vietii vedetelor par sa fie poleite in aur, iar momentul logodnei sigur ca nu poate face exceptie.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Gabriela Cristea a trecut printr-un divort dureros de afaceristul Marcel Toader anul trecut, insa acum pare sa isi fi refacut miraculos viata sentimentala, alaturi de cantaretul Tavi Clonda. Cei doi au mai putin de un an de relatie, lucreaza impreuna pe platoul emisiunii "Te vreau langa mine" de la Kanal D, iar prezentatoarea TV isi insoteste iubitul la toate spectacolele sale.

Cei doi indragostiti au participat la nunta Oanei Roman cu partenerul sau, Marius Elisei, din acest weekend, unde Gabriela Cristea a reusit sa prinda buchetul miresei. Semnificatia acestui moment special pare sa se potriveasca de minune cu stadiul in care se afla relatia vedetei cu muzicianul.

La o petrecere organizata de postul de televiziune la care lucreaza amandoi, Tavi Clonda a cerut-o in casatorie pe celebra lui iubita, intr-un mod inedit: a scris cu creta pe asfalt "Te vreau langa mine la altar". Cu toate ca cei prezenti au interpretat gestul ca pe o gluma, Gabriela Cristea a raspuns afirmativ, emotionata si fericita.

"Mi-a spus ca voi afla totul cu doar 36 de ore inainte (n.r. de nunta). Ca fi ceva cu totul nonconformist", a declarat moderatoarea TV pentru emisiunea Wowbiz.


Citeste si:

Cat a fost darul la nunta Oanei Roman! 3 cupluri care s-au imbogatit dupa marele DA!

Din culisele show-rilor TV: concursuri regizate pentru onorarii colosale!

Cabral si Andreea Ibacka

Andreea Ibacka se inscrie si ea pe lista vedetelor autohtone rasfatate nu cu una, ci cu doua cereri in casatorie inedite! Prima oara, sotul actritei, Cabral, a lansat un apel in emisiunea "Povestiri de noapte" de la Acasa TV:

"Cine o cunoaste pe Andreea Patrascu, sa o sune si sa ii spuna sa deschida usa ca vin sa o cer de nevasta". Apoi, prezentatorul TV a plecat spre blocul in care locuia Andreea cu parintii ei, a sunat-o sa iasa pe balcon, a tipat ca o iubeste si a intrebat-o daca vrea sa fie sotia lui, asezandu-se in genunchi si aratandu-i un inel. Un prieten de-al viitorului mire, pe atunci, era pregatit deja cu sampania.

A doua cerere in casatorie s-a consumat, culmea, dupa doi ani de la nunta celor doi, sub forma unei invitatii romantice la reinnoirea juramintelor. Dupa ce Andreea si-a exprimat regretul ca a trecut momentul magic in care i s-a cerut mana, in timpul unui film de dragoste, Cabral a pus la cale o noua cerere in casatorie, dupa 6 luni de la aluzia sotiei sale.

Astfel, in timpul unei vacante la Brasov, Cabral si-a invitat sotia la un restaurant pozitionat deasupra orasului si i-a oferit din nou emotiile logodnei:

"Intai m-a intrebat daca mi-ar placea sa ne reinnoim juramintele la biserica anul asta. I-am zis ca da, ca ar fi foarte frumos, ca mi-ar placea tare. La un moment dat a venit langa mine, s-a asezat in genunchi si m-a cerut de sotie. Cu inelul in mana, cu emotie in glas, cu genunchiul pe podea ... ce sa mai, ca-n filme!", a povestit Andreea Ibacka pentru csid.ro.

Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Au o casnicie durabila, care a inceput cu o cerere in casatorie desprinsa parca din filmele de dragoste. Laurentiu Reghecampf a invitat-o pe Ana Maria Prodan intr-un sejur romantic in Venetia, a inchiriat o gondola frumos decorata cu flori proaspete, iar in acorduri de vioara, i-a adresat femeii iubite marea intrebare. Momentul de care amandoi isi amintesc cu placere a continuat cu o plimbare pe stradutele Venetiei si cu o cina romantica.

Cei doi soti au publicat online chiar si fotografia surprinsa in momentul cererii in casatorie:

Sursa foto: bzi.ro, agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare