Vedete din Romania

#cabral #dani otil #mircea badea #vedete pasiuni

Vedete care si-au pus viata in pericol pentru pasiunile lor

Tineretea, dorinta de adrenalina si viata agitata le fac pe multe vedete sa isi caute relaxarea si eliberarea de energiile negative in sporturi periculoase. Din dorinta de a excela in tot ceea ce fac, multe dintre celebritati isi forteaza insa propriile limite, punandu-si viata in pericol pentru pasiunile lor. Iata cateva vedete care au suferit accidente in timp ce practicau sporturile preferate.

1. Dani Otil

Prezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Otil, este pasionat de motoare, insa in ultima perioada vedeta a avut parte de mai multe accidente. Luni dimineat, Dani Otil s-a prezentat in fata telespectatorilor cu fata plina de rani. Desi initial, el nu a vrut sa recunoasca ca s-a lovit din cauza unei cazaturi de pe motor, el a povestit pana la urma despre acest incident in stilu-i caracteristic spunand ca, de fapt, l-a atacat cu pumnii o veverita nervoasa.



2. Cabral

Realizatorul TV Cabral a suferit si el in urma cu cateva saptamani un accident. In timp ce incerca sa se dea cu fly-boardul, vedeta a cazut si si-a fisurat una dintre coaste.

"Am cazut relativ grupat, dar cumva – nici acum nu-mi dau seama cum, mi-am fisurat o coasta si mi-am luat si-un soc destul de tare in plamani. Am ramas in vesta pana au venit ai mei langa mine... Respiram greu si simteam lovitura de la coaste, eram convins ca-i rupta cel putin una", a scris Cabral pe blogul sau.

3. Roxana Ciuhulescu

Binecunoscuta pentru pasiunea sa pentru sporturile periculoase, fosta realizatoare TV Roxana Ciuhulescu nu a scapat nici ea de accidente. Vedeta a avut parte de un incident in casa, in urma caruia a facut o ruptura de tendon la umar. Desi medicii i-au interzis sa mai practice vreun sport, vedeta nu s-a putut abtine, iar consecintele au aparut rapid, vedeta fiind nevoita sa treaca printr-o interventie chirurgicala pentru a-si reveni.

4. Mircea Badea

Realizatorul TV Mircea Badea este dornic in permanenta de adrenalina. Mereu agitat si pus pe fapte mari, prezentatorul TV nu se dezice de temperamentul sau vulcanic nici cand vine vorba de sport, iar acest lucru l-a simtit pe pielea lui chiar la un meci de fotbal.

"Fotbalistic eu am jucat foarte bine, dar pacat ca nu m-am intalnit cu mingea. Am alergat mult-mult, absolut degeaba. Nu sunt accidentat, sunt lovit. M-am lovit foarte tare de portarul de la echipa elevilor. Stiti cum s-a auzit impactul? Eu am cazut pe el, noroc ca am cazut pe moale."



Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare