Vedete din Romania

#vedete #andra #andreea marin #delia matache #iulia vantur #lavinia parva #asemanari vedete

Vedete care seamana izbitor intre ele

Sunt tinere, talentate si celebre, insa aceste lucruri nu sunt singurele puncte ce le leaga. Cateva dintre vedete au trasaturi fizice comune si seamana izbitor de mult intre ele, desi nu le leaga niciun grad de rudenie. Iata cateva celebritati care seamana foarte bine.

1. Andreea Marin si Lavinia Parva

Desi in acest moment, realizatoarea TV Andreea Marin si cantareata Lavinia Parva sunt rivale, mai ales dupa ce Stefan Banica Jr, fostul sot al Andreei, a recunoscut ca are o relatie cu cantareata, asemanarea fizica izbitoare intre cele doua este de necontestat. Poate acest lucru l-a incantat si pe Stefan Banica Jr, care a regasit in Lavinia Parva o Andreea Marin mult mai tanara!

2. Delia Matache si Laura Cosoi

La fel de bine seamana intre ele si cantareata Delia Matache si actrita Laura Cosoi. Si, cum cine se aseamana se aduna, cele doua vedete sunt si foarte bune prietene.

3. Iulia Vantur si Lora

La o privire mai atenta, vei putea observa si tu asemanarea surprinzatoare intre prezentatoarea TV Iulia Vantur si cantareata Lora. Amandoua sunt blonde, au o structura osoasa proeminenta, insa bine conturata si trasaturi ale fetei foarte comune.

4. Andra si Ruby

Desi se imbraca diferit si canta stiluri muzicale la fel de diferite, cantaretele Ruby si Andra seamana foarte mult intre ele.

5. Jared Leto si Jake Gyllenhall

Actorii Jared Leto si Jake Gyllenhall seamana si ei izbitor de mult. Acestia au foarte multe trasaturi in comun si aceeasi privire patrunzatoare, cu care cuceresc rapid inima oricarei femei.

6. Jennifer Aniston si Julianne Hough

Ca doua picaturi de apa seama si actritele Jennifer Aniston si Julianne Hough, iar asemanarea lor este mai mult decat evidenta in aceasta fotografie.

7. Katy Perry si Zooey Deschanel

O asemanare fizica surprinzatoare este si intre cantareta Katy Perry si actrita Zooey Deschanel. Privindu-le pe amandoua in acelasi timp, ti s-ar parea chiar ca vezi dublu, atat de mult seamana cele doua vedete.



Sursa foto: perfecte.ro, acasatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare