Vedete din Romania

#Cornel Patrichi #adelina elisei #iulia fratila #corina danila

Vedete care s-au retras din lumina reflectoarelor

O prezenta constanta pe micul ecran: astfel de afirmatii puteau fi formulate fara tagada despre cateva dintre vedetele care ne incantau zi de zi la televizor sau in paginile ziarelor. Cu toate acestea, din diverse motive, au preferat sa se retraga din lumina reflectoarelor si sa lase locul altor persoane in cautare de celebritate. Iata cateva vedete care au preferat sa iasa din peisajul monden romanesc.


Cornel Patrichi

Cei aproape 7 ani de colaborare cu televiziunea din Bulevardul Pache Protopopescu nu mai conteaza pentru Cornel Patrichi. Coregraful a facut parte din juriul emisiunii "Dansez pentru tine" timp de 12 sezoane, insa la sfarsitul anului trecut a fost concediat de producatori. Despartirea nu a fost una amiabila, motiv pentru care Patrichi nu mai vrea sa mai auda de televiziuni. Ex-juratul s-a retras la tara, intr-o comuna din judetul Calarasi, unde isi petrece timpul relaxandu-se la pescuit.


Corina Danila

Corina Danila si-a inceput cariera in 1994 la Televiziunea Romana. Ulterior, pe cand lucra la Acasa TV, Corina a primit rolul principal in prima telenovela romaneasca "Numai iubirea". Dupa alte cateva colaborari in lumea filmului, Corina a preferat sa intre intr-un con de umbra si sa evite orice aparitie in media.

Din 2011, ea a fost angajata in functia de consilier in management la Directia Artistica si Productie a TVR, iar la inceputul acestui an era sa fie concediata in urma reorganizarii departamentelor televiziunii. A fost salvata prin introducerea ei pe o lista a cazurilor sociale, motivatia fiind ca este divortata si are un copil de crescut.


Adelina Elisei

Viata Adelinei Elisei a cunoscut o schimbare de 360 de grade in momentul in care l-a intalnit pe fotbalistul Cristian Chivu. Intocmai ca o printesa din basmele pentru copii, Adelina si-a intalnit alesul inimii pentru care s-a mutat in Italia, la Milano, acolo unde Cristi are contract. Frumoasa vedeta a ales sa iasa definitiv din peisajul monden romanesc si sa isi vada linistita de cresterea celor doi copii.


Iulia Fratila

Iulia Fratila era o prezenta constanta pe micul ecran. Frumoasa blonda ajunsese sa tina piept greilor din fotbal in cadrul emisiunilor sportive pe care le modera. In 2008 insa a decis sa renunte la televiziune in urma unei diagnostic care i-a schimbat total perceptia asupra vietii: mastoza fibrochistica (noduli la san). Din fericire, problemele de sanatate s-au rezolvat, iar acum Iulia face parte din echipa unei reviste pentru femei.



Sursa foto:agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului