Vedete din Romania

#kate winslet #demi moore #connect-r #oprah winfrey #copilarie #vedete sarace

Vedete care s-au nascut sarace

Chiar daca nu iti vine sa crezi, multe dintre starurile pe care le admiri nu au fost intotdeauna bogate si nu au crescut in familii apartinand inaltei societati. Multe dintre ele stiu cu siguranta cum este sa traiesti in saracie si anonimat. Iata cateva vedete care astazi au ajuns sa aiba averi imense, desi au avut o viata dificila, traind intr-o lume saraca.

1 Oprah Winfrey

Realizatoarea TV Oprah Winfrey este un exemplu celebru in acest sens. Vedeta s-a nascut intr-o familie saraca din Mississippi, cu o mama singura, care lucra ca servitoare pentru mai multe familii bogate. Oprah si mama sa au reusit sa treaca peste momente dificile, in care nu aveau nici macar bani pentru o paine, din mila altora. Acum, Oprah este unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

2 Kate Winslet

Chiar daca tatal sau a fost actor, acesta nu s-a bucurat de celebritata fiicei sale Kate Winslet, fiind nevoit sa munceasca in trei locuri pentru a putea aduce familiei minimul necesar. In copilarie, Kate Winslet purta de obicei haine primite de pomana, pentru ca majoritatea banilor suplimentari pe care tatal sau ii castiga se duceau pe reparatiile masinii, care se strica de foarte multe ori.


3 Demi Moore

Cred ca nu te-ai gandit vreodata ca celebra actrita Demi Moore a crescut intr-un parc de rulote, deoarece parintii sai erau atat de saraci incat nu au reusit sa isi achizitioneze nici macar o locuinta modesta.

Demi Moore a renuntat la studii in liceu, pentru a urma o cariera in modelling, insa norocul i-a suras dupa ce a castigat un rol in serialul "General Hospital".


4 Jim Carrey

Carismaticul actor Jim Carrey a avut o adolescenta plina de dificultati. El a fost nevoit sa renunte la scoala pentru a deveni om de serviciu, dupa ce tatal sau a fost concediat. Mai tarziu, familia sa a pierdut casa in care locuiau, fiind nevoiti sa traiasca intr-o duba pentru o lunga perioada de timp.


5 Connect-R

Chiar daca acum este unul dintre cei mai apreciati cantareti romani, Connect-R a muncit din greu sa obtina acest lucru inca din copilarie, cand isi dadea alocatia pentru a putea intra macar o ora intr-un studio.

In copilarie, Connect-R a dus o viata la limita saraciei, cu doi parinti someri, de multe ori neavand chiar ce manca. Scoala a fost o alta etapa dificila pentru el, una dintre amintirile sale din acea perioada fiind momentul in care a fost scos in fata clasei pentru a fi anuntat ca parintii colegilor au pus bani pentru a-i cumpara pantofi si un ghiozdan.



Sursa foto:lepotta.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare