Vedete din Romania

#chirurgie plastica #vedete chirurgie plastica #Marinela Nitu #esec operatii

Vedete care nu ar fi trebuit sa recurga la chirurgia plastica

Din dorinta de a ascunde urmele pe care timpul le-a pus asupra fizicului lor sau din exagerata pretentie de a arata perfect, multe dintre celebritati au recurs la chirurgia plastica. Aceste interventii nu au avut insa rezultatul scontat, multe dintre vedete ajungand sa arate mult mai rau decat inaintea acestor operatii estetice. Iata cateva staruri care nu ar fi trebuit sa recurga la chirurgia plastica.

1 Donatella Versace

Una dintre celebritatile care se afla in fruntea topurilor in ceea ce priveste operatiile estetice esuate este vicepresedintele casei de moda Versace, Donatella Versace, care incepand cu anul 1990 si-a facut numeroase interventii chirurgicale pentru a ascunde amprentele pe care timpul le-a pus asupra chipului sau. Aceste interventii nu au infrumusetat-o, ci, din contra, au desfigurat-o, facand-o sa isi piarda, practic, orice urma de feminitate.

2 Mickey Rourke

Boxerul Mickey Rourke nu a negat niciodata faptul ca a recurs la numeroase interventii chirurgicale pentru a repara urmele pe care boxul le-a lasat asupra chipului sau. Daca analizezi insa cateva fotografii ale acestuia inainte de a face interventiile chirurgicale si chipul sau din prezent vei observa ca aceste operatii nu l-au ajutat prea mult, ci sunt chiar au avut efecte dezastruoase.

3 Jocelyn Wildenstein

Desi s-ar putea ca Jocelyn Wildenstein sa nu ti se para o figura foarte familiara, ea este insa una dintre cele mai bogate femei din New York. A inceput sa isi faca cateva operatii estetice in anii '90 si a luat-o complet razna cu aceste interventii dupa divort. Aceasta a cheltuit aproape 4 milioane de dolari pe operatii estetice care practic au desfigurat-o.

Fata sa este atat de intinsa, incat ochii sai practic au disparut, de aceea si-a capatat si porecla de Catwoman.


4 Marinela Nitu

Nici vedetele autohtone nu se dau in laturi atunci cand vine vorba de operatii estetice. Cantareata Marinela Nitu, sotia fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a apelat si ea la nenumarate interventii chirurgicale, la pometi, buze si ochi, insa acestea nu au facut decat sa o desfigureze.


Sursa foto: zimbio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare