Vedete din Romania

#oana zavoranu #vrajitorie #banel nicolita #oana lis #mihaela borcea

Vedete care cred in vrajitorie

Sunt celebre, bogate si invidiate de toata lumea, insa viata vedetelor nu este atat de roz precum pare. Acestea intampina si ele numeroase probleme in viata si, de teama ca nu cumva sa le fie aflate anumite detalii din viata lor, cauta rezolvarea acestora in locuri mai putin obisnuite, la vrajitoare. Iata cateva vedete care cred in vrajitorie.

1. Oana Zavoranu

Oana Zavoranu este binecunoscuta pentru obsesia sa in ceea ce priveste vrajitoria. Vedeta a recunoscut in urma cu cativa ani ca merge la vrajitoare pentru a-si rezolva problemele pe care le intampina. Anul trecut insa, Oana Zavoranu parca s-a dezmeticit din aceasta vraja si si-a dat seama ca, de fapt, vrajitoria nu exista si ca asa-zisele vrajitoare la care mergea de ani buni si carora le-a umplut buzunarele cu bani nu erau decat niste escroace.

Acum, vedeta se judeca cu acestea pentru a-si recupera cele 450.000 de euro pe care le-a dat.


2. Oana Lis

Oana Lis, sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a recunoscut si ea in urma cu putin timp, ca merge la vrajitoare. Oana a marturisit ca vrajitoarele i-au spus ca nu va avea copii si ca in viata sa va aparea un barbat mult mai tanar decat actualul sau sot.

"De mica mi-a placut sa mi se dea in carti sau sa mi se citeasca in cafea, dar nu cred in asa ceva”, a declarat Oana Lis.

3. Banel Nicolita

In urma cu doi ani, in presa s-a vehiculat ca si fotbalistul Banel Nicolita frecventeaza vrajitoarele si ca acesta a investit in diverse predictii 100.000 de euro. Banel Nicolita a negat insa vehement aceste zvonuri.

"Eu am doar credinta in Dumnezeu. Niciodata nu am mers si nu voi merge la vrajitoare. Totul imi este dat de Dumnezeu. Nu inteleg de ce unii incearca sa imi strice imaginea. Ii voi da in judecata pe cei care au spus acele lucruri despre mine. Voi cere despagubiri un milion de euro pe care il voi dona unei case de copii cu handicap", a declarat Banel Nicolita.

4. Mihaela Borcea

In scandalul care s-a iscat dupa ce Oana Zavoranu a hotarat sa le dea in judecata pe vrajitoarele escroace a fost vehiculat si numele Mihaelei Borcea, sotia actionarului de la Dinamo, Cristi Borcea. Potrivit adevarul.ro, aceasta ar fi cheltuit la vrajitoare 400.000 de euro.



Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare