Vedete din Romania

#nicoleta luciu #reese witherspoon #bianca dragusanu #frumusete vedete #cheltuieli vedete

Vedete care cheltuiesc o avere pentru frumusete

Din dorinta de a arata perfect, vedetele sunt in stare sa scoata din buzunar mii de euro. Imaginea este unul dintre cele mai importante lucruri pentru celebritati. Ele reprezinta un model pentru o lume intreaga, iar din pricina acestui lucru fac eforturi financiare imense pentru a arata cat mai bine. Iata cateva vedete care cheltuiesc o avere pentru frumusetea lor:

1. Reese Witherspoon


Celebra actrita Reese Witherspoon, 37 de ani, cunoscuta din seria "Blonda de la Drept", face orice pentru ca parul sau sa arate cat mai bine. Recent, vedeta a platit pentru o coafura nu mai putin de 1.500 de dolari.

Reese Witherspoon s-a tuns la un salon celebru din Beverly Hills, Rossano Ferretti, unde se foloseste tehnica "Ferretti, care presupune tunderea fiecarei suvite de par in parte, pentru o coafura unitara si armonioasa.

La acelasi salon, apeleaza si actritele Angelina Jolie si Salma Hayek.

2. Jane Fonda


Veterana actrita Jane Fonda, in varsta de 73 de ani, tine la frumusetea sa mai mult ca orice. Vedeta merge frecvent la salonul unuia dintre cei mai cunoscutu hair-stylisti de la Hollywood, Sally Hershberger, care, pentru o coafura de Oscar cere 5.000 de dolari.

De asemenea, actrita Jane Fonda se coafeaza la un salon, unde numai un tuns costa 400 de dolari, iar corpul si-l ingrijeste la Day Spa Veronica Skin & Body Care Center din Malibu, unde petrece in jur de 90 de minute, iar un tratament facial costa in jur de 100 de dolari.

3. Nicoleta Luciu


Nici vedetele autohone nu sunt zgarcite atunci cand vine vorba de frumusete. Voluptoasa Nicoleta Luciu cheltuieste lunar nu mai putin de 4.000 de euro pentru tratamentele corporale, dar si pentru injectiile cu vitamine pentru fata.

4. Bianca Dragusanu


Pentru a arata perfect, fosta asistenta TV Bianca Dragusanu frecventeaza si ea destul de des saloanele de infrumusetare, unde face diverse tratamente anticelulita, pentru hidratare sau tonifiere a corpului. Vedeta face, de asemenea, un tratament foarte scump pentru ten pe baza de alge marine si ulei de argan. In total, Bianca Dragusanu cheltuieste lunar aproape 5.000 de euro pentru a arata bine.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare