Vedete din Romania

#animale de companie #caini #pisici #jennifer aniston #drew barrymore #karl lagerfeld #mostenire animale

Vedete care au mers pana la extrem cu dragostea fata de animalele de companie

Au tot ce si-ar putea dori, iar uneori excentricitatea lor trebuie sa iasa la suprafata prin orice mijloc. Asta isi doresc majoritatea vedetelor, mai ales cele de talie internationala, dupa o lunga cariera. Unele staruri fac declaratii incitante, altele isi cumpara lucruri inedite si extravagante, in timp ce unele vedete prefera sa isi indrepte atentia catre animalele lor de companie, mai ales starurile care nu au reusit sa isi formeze o familie. Iata cateva vedete care au mers pana la extrem cu dragostea lor fata de animalele de companie.

1 Karl Lagerfeld

Designerul Karl Lagerfeld, cea mai importanta figura a casei de moda Chanel, a surprins cu dezvaluirea sa recenta. Acesta a marturisit ca este atat de indragostit de pisica sa incat si-ar dori sa se casatoreasca cu ea. Desi este recunoscut ca un personaj excentric, Karl Lagerfeld a reusit sa socheze opinia publica cu aceasta declaratie.

"Oamenii si animalele nu se pot casatori, inca... Nu am crezut ca o sa ma indragostesc atat de tare de o pisica", a declarat Karl Lagerfeld, director creativ al casei de moda Chanel, in cadrul emisiunii "Fashion Week: Backstage Pass".

Choupette, pisica lui Lagerfeld, este deja celebra pe site-urile de socializare, unde a strans deja peste 27.000 de fani. Lagerfeld ii ofera siamezei sale in varsta de doi ani si o viata plina de rasfat. Aceasta are trei menajere care noteaza tot ceea ce face pisica pe parcursul zilei, pentru ca designerul sa nu rateze niciun moment.


2 Jennifer Aniston

Actrita Jennifer Aniston a cumparat anul trecut un apartament de lux in New York, pe care l-a trecut pe numele cainelui sau.

Locuinta are o valoare de aproape 6 milioane de dolari si o suprafata de 110 metri patrati. Apartamentul este compartimentat destul de ciudat, avand o singura camera si o baie. Conform actelor intocmite de actrita, proprietarul acestui apartament este Norman Nest Trust, catelul sau terrier.

3 Oprah Winfrey

Celebra realizatoare TV Oprah Winfrey a hotarat sa lase mostenire cainilor sai, prin testament, nu mai putin de 30 de milioane de dolari.


4 Drew Barrymore

Actrita Drew Barrymore a hotarat sa ii lase labradorului sau o vila de lux, dupa ce acesta i-a trezit din somn pe ea si pe sotul sau, cand in casa izbucnise un incendiu. Drept recompensa, actrita i-a lasat prin testament vila de 3 milioane de dolari.



Sursa foto: lumeanimalelor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului