Vedete din Romania

#liviu varciu #relatii #adelina pestritu

Varciu despre iubita: "Nu mai este actuala prietena... de fapt este actuala!"

Furtuna in viata amoroasa a lui Liviu Varciu! Celebrul Don Juan este in ceea ce priveste relatia cu detinatoarea titlului "Miss Press 2010". Chiar daca in ultimele zile presa a scris despre despartirea dintre Varciu si iubita sa, actorul considera totusi ca Gabriela este inca iubita lui.

Intrebat daca si-a gasit sau nu sufletul-pereche, Varciu a declarat: “Jumatatea mea… prietena mea actuala? Nu mai e actuala… sau e actuala? E actuala, da, e!”. Actorul s-a referit la Gabriela insa a continuat ulterior declaratia spunand ca a avut numai femei frumoase in viata, potrivit libertatea.ro.

“Importanta e frumusetea interioara nu cea exterioara . Important e ce faci dupa ce te culci cu ea, cum te intelegi cu ea, ce vorbiti”, a mai completat actorul.

Liviu a vorbit si despre cum vor arata viitoarele sale relatii afirmand ca sotia sa va putea sa faca ce isi doreste si ca „intr-o relatie trebuie sa ai partea ta de libertate”.

Actorul isi va petrece Craciunul alaturi de Carmina , fetita sa si de mama ei, Ramona.

Varciu a tinut sa precizeze faptul ca intre ei doi nu mai poate fi niciodata vorba de o impacare pentru ca sunt doua firi diferite, dar mereu vor face totul pentru ca micuta lor lor sa fie bine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului