Vedete din Romania

#ilinca vandici #marica #mama #paste

Vandici: "Il duc pe Marica acasa la mama"

Desi s-au impacat si s-au despartit de mai multe ori in decurs a doar cinci luni, Ilinca Vandici este sigura pe relatiei ei cu fotbalistul Ciprian Marica si vrea sa il prezinte pe acesta, de Paste, mamei sale.

In acest mod, Ilinca infirma si zvonurile potrivit carora fotbalistul echipei VfB Stuttgart din Germania este un barbat liber.
"Nu am avut timp pana acum sa il duc acasa, la Oradea. Daca poate sa plece din Germania, de Paste, si nu are antrenamente, mi-ar placea sa il duc acasa la mama mea. Daca nu poate sa plece, voi merge eu la el", a precizat Ilinca Vandici, pentru site-ul www.replicavedetelor.ro.

Mai mult de atat, pentru a putea fi cat mai mult timp alaturi de iubitul ei, de multe ori Ilinca face naveta Romania-Germania. "Merg la el in fiecare weekend daca nu sunt prinsa cu emisiunea. De regula, ma duc saptamanal la Sttutgart. Daca nu ajung, oricum vorbesc zilnic cu Ciprian la telefon", a precizat blondina.

Realizatoarea TV este foarte indragostita de iubitul ei, precizand ca desi e fotbalist, Ciprian nu se incadreaza in aceasta tipologie, fiind un om destept, educat si plin de initiativa.

"Este un barbat foarte destept. Cunoaste peste cinci limbi straine, printre care engleza si germana.Este crescut si educat foarte bine si ii place mai mult sa citeasca decat sa mearga in cluburi", spune vedeta, recunoscand ca inteligenta a fost calitatea care a dat-o pe spate la Ciprian.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare