Vedete din Romania

#Valentina Pelinel Cristi Borcea #sarcina valentina pelinel #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel, noi detalii despre sarcina

Valentina Pelinel a agitat spiritel ein showbiz, dupa ce a anuntat ca este insarcinata. A plecat apoi in vacanta in Elvetia, precizand ca la intoarcerea in tara va spune mai multe despre tatal baietelului pe care il asteapta. Deocamdata a oferit informatii doar despre sarcina. Iata care este cel mai mare regret al sau!

Valentina Pelinel recunoaste ca sarcina i-a schimbat deja viata. “Am devenit mai responsabila din toate punctele de vedere, pentru ca am realizat imediat ca nu mai e vorba doar de mine, ci raspund pentru o alta viata. Nu mi-am dorit pana acum ceva vreme sa raman insarcinata, dar iata ca mi-a sunat si mie ceasul biologic si, slava Domnului, s-a intamplat cand mi-am dorit mai mult. Acum, ca sunt insarcinata si ma simt excelent, simt o viata in mine, traire unica, imi pare rau ca nu s-a intamplat mai devreme. Dar toate la timpul lor. Important e sa fie sanatos!”, a declarat Valentina Pelinel intr-un interviu pentru ideisanatoase.ro.

Pentru a aduce pe lume un bebelus sanatos, Adelina Pelinel recunoaste ca a renunta la orice dieta. “Din punct de vedere alimentar, am introdus mai multe proteine animale, pe cat posibil organice, si mi-am luat gandul de la orice fel de regim sau detox, normal. Nu m-a conditionat nimeni pana acum vizavi de kilogramele acumulate. De fapt, nici nu am abordat acest subiect, dar ma cantaresc des si ma informez din carti si de pe internet. A fi gravida nu e o boala si nu inseamna ca trebuie sa mananc non stop, sa ma ingras prea mult si sa nu ma ingrijesc”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare