Vedete din Romania

#nasteri #valentina pelinel #silueta

Valentina Pelinel a dezvaluit cate kilograme are dupa doua nasteri

Valentina Pelinel este o femeie implinita si asta se vede pe chipul ei. De cand este casatorita cu Cristi Borcea, Valentina nu isi mai incape in piele de fericire. Are langa ea un barbat care o iubeste si o sustine in tot ceea ce face.

 

Valentina face foarte mult sport pentru a se mentine in forma, iar acum a dezvaluit si cate kilograme are dupa cele doua nasteri.

„Nu sunt asa slaba, am 65 kilograme, e greutatea la care ma simt bine. Merg zilnic la sala, fac sport in cursul saptamanii, cu mici exceptii, asta daca plec din oras. Masura mea este S-M. Sunt pofticioasa si mananc ce doresc, dar in ultimele luni chiar am fost atenta la alimentatie, mai ales cantitativ, pentru ca mi-am dorit sa ajung la greutatea mea de 65 de kilograme”, a marturisit Valentina.

Cristi Borcea o sustine foarte mult pe sotia sa. Si el face, la randul sau, foarte mult sport.

„Stii vorba aceea”10% inspiratie si 90% transpiratie. Am ajutoare, slava Domnului si sunt si foarte organizata. El (n.r Cristi Borcea) ma incurajeaza si imi zice mereu ca e de mandru de mine ca fac sport si da, ai dreptate, sustinerea e importanta. Si el face sport si e ingrijit si atunci ma intelege”, a spus Valentina, potrivit ciao.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare