Vedete din Romania

#vedete intern #casatorie vedete #radu valcan #showbiz #adela popescu

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, anunt surpriza!

Adela Popescu si Radu Valcan, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, se casatoresc! Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute, pe blogurile celor doi. 

Postarea lui Radu o include si pe cea a Adelei, emotionata ca in sfarsit au decis sa faca acest pas. Mai mult, Adela spune ca inelul primit este atat de frumos, incat ar fi pacat sa nu-i impartaseasca povestea cu fanii.

"Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodata este faptul ca, inca de la inceput, am stiut, cumva, ca vom ajunge in acest moment. Unul plin de emotie, in stare pura cum a zis ea. Este o noua etapa, o treapta pe care urcam mai maturi. Sunt emotii pe care am vrut sa le impartasim cu voi", spune Radu Valcan. 

Cererea in casatorie a fost foarte romantica, dupa cum spune chiar Adela, Radu ducand-o in locurile unde s-au indragostit unul de celalalt. “E prea frumos inelul pe care l-am primit ca sa nu ma laud cu el. Plus ca sigur cineva l-ar fi vazut si ar fi scris despre asta intr-un mod eronat, poate. Asa ca… dragii mei, vreau sa aflati de la mine. Am spus “DA” din toata inima! Intr-o zi frumoasa de toamna, in orasul in care am iesit pe ascuns pentru prima data impreuna, la restaurantul la care am baut primul pahar cu vin ca un cuplu. Suntem fericiti si am vrut sa stiti. Poate intr-o zi o sa va spun toata povestea saptamanii de dinaintea momentului care este absolut savuroasa, credeti-ma! Stati sa-mi treaca euforia si ma pun pe scris", s-a confesat Adela. 

Cei doi nu au oferit detalii despre nunta, insa au publicat o imagine din fericita seara. 

CITESTE SI: Mihaela Radulescu spune adevarul despre relatia cu Dani Otil

Klaus Iohannis dezvaluie secretul casniciei sale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare