Vedete din Romania

# sarabatori iarna #vedete Craciun #Dorian Popa #sore #craciun

Unde isi petrec vedetele sarbatorile! Ce surprize au pregatit

Vedetele profita de Craciun pentru a fi mai aproape de familie, mai ales ca de Revelion cele mai multe au planificate concerte si, in consecinta mult mai putin timp liber alaturi de cei dragi. Iata ce vor face de sarbatori cele mai indragite vedete:

Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, aşa că voi profita de compania părinţilor, a fratelui meu şi a apropiaţilor. Revelionul, pentru artişti, este zi muncitorească, aşa că voi intra în noul an pe scenă, cântând“, a spus Alina Eremia.

 

De Crăciun voi sta acasă, cu familia, să facem schimb de cadouri şi să mâncăm tot ce a pregătit mama. Apoi, de Revelion, vom merge cu toată gaşca în Timişoara, unde voi susţine două concerte în noaptea dintre ani“, a dezvăluit Liviu Teodorescu.

De Sărbători voi merge acasă, la Baia Mare. De obicei, Crăciunul îl petrec în familie. Obişnuim să mergem la ţară la bunici, acolo unde mi-am petrecut mare parte din copilărie. Abia aştept să primesc colindători! Cred că voi ajunge câteva zile şi la munte, ca să mă relaxez mai mult şi să-mi încarc bateriile pentru anul care vine, fiindcă o să-l încep în forţă“, a dezvăluit Ami.

„Din fericire, Crăciunul meu este foarte aglomerat. După ce voi lua masa cu părinţii mei şi ai Claudiei, iubita mea, voi fi în direct la UNiPLAy. Primul Crăciun în care voi fi live. De Revelion voi avea concerte, iar pe 1 sau pe 2 ianuarie voi pleca la munte“, a spus Dorian Popa.

„Anul acesta voi petrece primul Crăciun alături de Erin și sunt foarte încântată. Sper să îi fi transmis dragostea pentru perioada aceasta, mereu am simțit că se pot întâmpla miracole în preajma Crăciunului și acesta este unul dintre motivele pentru care mă voi strădui să îi creez și lui Erin un peisaj feeric în jurul bradului. Voi petrece sărbătorile de iarnă acasă, în familie. Favoritele pentru masa de Crăciun sunt salata de boeuf și cozonacul cu nucă. Tradiția este ca pe 25 decembrie, orice ar fi, să ne strângem toată familia, să petrecem Crăciunul împreună. Cumva simt că perioada aceasta a anului ne amintește să fim buni, generoși, iubitori“, a spus Sore.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare