Vedete din Romania

#alina sorescu #maria marinescu #catrinel sandu #ana maria prodan #monica columbeanu #adriana bahmuteanu #oana zavoranu #pepe #catalin maruta #andra maruta

Unde isi petrec vedetele Sarbatorile?

Printre vedete sunt multi care sarbatoresc traditional sfarsitul de an alaturi de familie. Altii aleg o destinatie exotica pentru Revelion si ajung sa cheltuiasca sume mari de bani pentru cateva zile de relaxare departe de stresul cotidian si de paparazzi.

Andra si Catalin Maruta au hotarat sa-si continue luna de miere, inceputa in vara, in Dubai. Ei vor petrece Revelionul in Emiratul Arab cunoscut pentru statiunile de lux. Catalin Botezatu a ales America de Sud ca destinatie pentru Revelion, pentru ca e fascinat de cultura si ritualurile locale.

Pentru ca au dorit sa nu bata un drum prea lung, Pepe si Oana Zavoranu au ales sa petreaca vacanta la schi in Elvetia. Jojo si iubitul ei au ales in schimb Vietnamul ca destinatie de calatorie pentru sfarsitul anului.

Se pare ca destinatiile cele mai populare printre vedetele romanesti sunt cele calde. Alina Sorescu a hotarat sa-si petreaca vacanta cu iubitul ei in Cancun, o statiune mexicana, destinatie preferata a liceenilor americani. 

Maria Marinescu a ales Coasta de Azur , dar inca nu s-a hotarat daca destinatia finala va fi Monaco sau Nice. Diana Munteanu va ramane de Craciun in Cipru cu sotul ei si spera ca familia ei va calatori pana pe insula elena pentru a petrece impreuna sarbatoarea.

Craciunul in familie

Daca multe vedete autohtone aleg sa plece din tara, Catrinel Sandu abia asteapta sa petreaca un Craciun in RomanMonica Columbeanuia, dupa ce o sedere lunga la Miami. Ana Maria Prodan si Laurentiu Reghencamf au renuntat in schimb la planurile de calatorie in SUA si vor petrece Sarbatorile de iarna in Romania.

Atunci cand raman acasa, sarbatorile implica pentru vedete cheltuieli si pregatiri importante. Monica Columbeanu a cheltuit 2.500 euro numai pentru rochia pe care o va purta in seara de Craciun. In afara de jucariile pentru Irina, Moni a cheltuit zeci de mii de euro pentru mobilarea apartamentului ei din Piata Victoriei cu ocazia Sarbatorilor.

Nici pentru Adriana Bahmuteanu nu a contat bugetul atata vreme cat masa este plina. Ea a cheltuit 4.000 de euro pentru pregatiri. "In preajma Craciunului voi face sarmale, placinta, toba si ciorba de burta, deoarece vom avea multi invitati. Vor veni rude, fini, prieteni, asa ca trebuie sa ma pregatesc bine" a spus Adriana pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare