Vedete din Romania

# Mitica Popescu #vedete intern #showbiz #castiguri #venituri #mirabela dauer #manuela harabor

Un pumn de bani. Iata cat castiga vechile glorii ale Romaniei!

Din celebri si iubiti, saraci si uitati de toata lumea. Artisti romani care odinioara smulgeau ropote de aplauze au ajuns sa traiasca aproape de pe o zi pe alta.

Mirabela Dauer

Sursa foto: youtube.com

Una dintre vocile de aur al muzicii romanesti, Mirabela Dauer a intrat de mai multi ani intr-un con de umbra. Artista a reusit sa mai scoata cate un album, doua, insa fara succes. Mirabela, care acum are 66 de ani, a marturisit care este pensia ei lunara. "760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei", a spus Mirabela in emisiunea "Necenzurat". Ca sa isi poata rotunji veniturile, artista este nevoita sa cante pe la diferite evenimente mondene, asta daca ii este solicitat.

Citeste si:

3 mame din showbiz, in pericol de moarte din cauza medicilor

Dana Rogoz, atacata de fosta nevasta a sotului. Cel mai elegant raspuns din showbiz

O actrita indragita de la noi: "Am avut Ebola si m-am vindecat fara nimic"

 

Manuela Harabor

Sursa foto: cinemagia.ro

Si frumoasa actrita care a scris istorie cu filmul "Padureanca" a ajuns sa traiasca dintr-un pumn de bani. Daca in urma cu 25 de ani era un artist in voga, Manuela Harabor este acum actrita la teatre independente, iar spectacolele in care joaca sunt tot mai putine, desi la 46 de ani a ramas o femeie la fel de frumoasa ca in anii ’90.

"Publicul roman nu mai este educat sa mearga la teatru, ci mai mult la spectacole de mana a doua. E greu. Eu, de exemplu, am fost pusa in situatia de a vinde si bilete. Teatrul nu mai este cautat asa ca inainte, iar eu nu accept compromisuri. Nu am vrut sa fac teatru comercial, asa cum fac anumiti colegi de-ai mei. Nu-i condamn, pentru ca trebuie sa traiasca. Nu poti sa traiesti dintr-un salariu de actor pe care-l primesti ca angajat al vreunui teatru. Jucam cam doua spectacole pe luna, care sunt platite cu 500 de lei. Ceea ce inseamna ca intr-o luna raman cu 1.000 de lei", a marturisit Harabor.

Mitica Popescu

Sursa foto: trilulilu.ro

Aproape 60 de ani din viata i-a trait Mitica Popescu pe scena teatrului, a cinematografiei si a televiziunii, iar acum a ajuns sa isi traiasca batranetile incercand sa mai ciupeasca cateva sute de lei de ici, de colo, doar pentru a reusi sa supravietuiasca.

"Pensia de la stat e foarte mica (1.100 de lei - n.r.) si nu-mi ajunge oricat as trage eu de ea. Noroc ca nu mai sunt tanar si nu mai trebuie sa-mi cumpar haine ca in trecut. Am invatat sa imi dramuiesc banii cu atentie, sa acopar cheltuielile casei si sa le reduc. Multe invata omul in viata, ce sa-i faci! Noroc ca am colaborarea asta cu TVR-ul. E undeva la 600 de lei pe luna si nu stiu ce m-as face fara. Imi prinde tare bine, mai ales ca imi place ceea ce fac", a declarat Mitica Popescu pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului