Vedete din Romania

#holograf #videoclip #poveste de dragoste #mihai leu #daca noi ne iubim

Un nou videoclip filmat de Holograf pentru piesa “Daca noi ne iubim”

Holograf a filmat un nou videoclip pentru piesa “Daca noi ne iubim”, extras de pe albumul “Love Affair”, cel mai recent material discografic al trupei. 

Filmarile au durat aproximativ 12 ore si au fost realizate in doua locatii: la studiourile Stage Expert si intr-o sala de sport, iar regia a fost semnata de Iulian Moga. 

 “Am colaborat excelent atat cu Iulian, care este un profesionist desavarsit, cat si cu restul echipei, ne-a placut foarte mult”, a spus Dan Bittman. 

Clipul urmareste povestea unei pugiliste indragostita de antrenorul ei. Sentimentele acesteia raman insa neimpartasite, pentru ca, la final, barbatul este intampinat de iubita sa. 

“Inca din primul moment am fost incantati de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasica, siropoasa, ci una care sa socheze, sa atraga atentia”, a mai spus Dan Bittman. 

Mihai Leu, primul campion mondial al Romaniei la box profesionist, si-a jucat in clip propriul rol, acela de arbitru de box. Mihai a arbitrat meciul a doua luptatoare de kempo Andreea Ciugulea (campioana mondiala) si Nicoleta Zeciu. Scenele cu celebrul pugilist au avut loc intr-o sala de sport unde se antreneaza componentii lotului național de kempo condus de Amatto Zaharia si au durat pana la 8 dimineata. 

"Mi-a placut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca in videoclipul lor, mai ales ca in prezent sunt arbitru de masa, dar ma pregatesc ca in viitorul apropiat sa devin arbitru de ring. Practic, in acest proiect am jucat un rol pe care il voi interpreta in viata reala in foarte scurt timp ", a spus Mihai Leu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare