Vedete din Romania

#masina #drogat #adelina pestritu

Un drogat s-a urcat in masina Adelinei Pestritu

Adelina Pestritu a trait o experienta inspaimantatoare care a determinat-o sa-si ia mai multe masuri de siguranta . In timp ce se afla in masina, un drogat i-a facut...o vizita.

Totul s-a intamplat in urma cu doi. Fosta asistenta a lui Morar se ducea in club cu o prietena, cand la un moment dat in timp ce asteapta sa se faca verde la un semafor , un drogat s-a suit in masina ei, chiar pe bancheta din spate.

"Eram cu o prietena in masina si ne indreptam spre un club. Eram pe Magheru si asteptam la un semafor. Deodata ne-am trezit cu luminile din masina aprinse. Ne-am uitat speriate una la alta si nu intelegeam ce se intampla. M-am trezit cu un 'drogat' in masina. Voia sa-mi vorbeasca, dar am inceput sa tipam la el, sa-l gonim. Ne-a spus ca suntem disperate si a coborat in cele din urma din masina. Mi-am invatat lectia. De atunci, de fiecare data cand ma urc la volan, blochez usile", a povestit Adelina Pestritu pentru ziarul "ring".

Se are bine cu politia 

Fosta sotie a lui Liviu Varciu iubeste viteza. Vedeta are carnet de conducere de aproximativ cinci ani si marturiseste ca a fost prinsa de multe ori pe picior gresit de politia rutiera, devenind astfel  "o clienta fidela a ei".

"Sunt cea mai fidela 'clienta' a politiei rutiere, am teancul de amenzi acasa. Am 'luat' saptamana trecuta sase puncte si 540 de lei. In general, sunt taxata pentru viteza [...]. Cel mai mult am condus cu 270 km/h", a marturisit Adelina Pestritu pentru aceeasi sursa.

Vrea la Miami

Tinand cont de faptul ca nu are un job stabil, vedeta se gandeste sa plece intr-o vacanta exotica cu iubitul ei, Sorin.

"Mi-ar placea sa mergem intr-o destinatie exotica. Ne-am gandit la Miami, s-ar putea sa plecam luna viitoare. Vreau sa fiu bronzata iarna asta", a explicat vedeta.

Potrivit unor surse din interior, aceasta intemperie profesionala a Adelinei s-ar putea sa ia final cat de curand, de vreme ce vedeta a primit cateva oferte de la Pro TV, trust in care activeaza si fostul ei sot, la care a dat curs.

"Zilnic am filmari, alerg de la un job la altul si imi iau si catelul. Am mai multe oferte de televiziune, dar trebuie sa stau sa analizez ce e mai bine pentru mine.", a declarat Adelina Pestritu pentru "ring".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului