Vedete din Romania

#vedete intern #razvan ciobanu #showbiz #loredana groza

Un designer o jigneste crunt pe Loredana Groza: "Diva din filmele pentru adulti"

Loredana Groza a fost facuta cu ou si cu otet de designerul Razvan Ciobanu, care a criticat aparitia acesteia intr-o reclama pentru detergent. Designerul a lansat cuvinte jignitoare la adresa artistei, dar si a celor care au conceput mesajul publicitar.

Razvan Ciobanu e de parere ca Loredana a facut un compromis urias acceptand sa pozeze pentru firma cu pricina.

"Sunt la spalat de masina. Am rasfoit agale o revista. Recenta. Mai exact a fost valabila pana ieri. Dupa ce nenorocire (de imagine) am descoperit, promit sa nu mai rasfoiesc si alta data. O campanie (urata) la un detergent, care promoveaza (cica) sa porti haine romanesti. Pe scurt, Loredana (care probabil ca a luat muuulti banuti pentru aceasta fotografie) urata, dupa cum o sa vedeti in fotografiile facute cu telefonul meu mobil. Ceva mai grosolan, mai retusat cu forta si mai gresit din punct de vedere stilistic nu am mai vpzut de... niciodata, practic", scrie Razvan Ciobanu.


Sursa foto: spynews.ro

Designerul critica tinuta artistei. "Lasand rochia deoparte (nu pentru ca ar fi vreo piesa, ci pur si simplu) trebuie sa vedeti strampii de dansatoare, unghiile de la picioare si sandalele de diva din filmele pentru adulti. Si cu o masura mai mari. Pe langa picioare avem o fata cu un ranjet inghetat pe niste buze URIASE!!! Domn' doctor s-a jucat prea mult cu acidu' ala si i-au mai iesit si strambe, o privire goala, din niste ochisori atinsi prea mult de Photoshop. Zau, sunt speriat de-a dreptul. Daca o vedeta de acest calibru accepta asemenea compromis (nu conteaza suma) avem o reala problema", a postat Razvan Ciobanu pe o retea de socializare.

CITESTE SI:

Atentie la vremea rea! Stratul de zapada de pe drumuri a ajuns la 10 centimetri
Radu Mazare, arestat preventiv
Carmen Iohannis, in costum de baie. Fotografii inedite

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului