Vedete din Romania

#vedete intern #casatorie in secret #serban copot #showbiz #nunta

Un artist indragit s-a casatorit in secret. Nici familia n-a stiut!

Dupa o relatie de 10 ani si un copil la activ, serban Copot si iubita lui, Roxana, s-au casatorit in mare secret in aceasta primavara. Rudele celor doi au aflat abia ulterior despre casatorie.

“Aveam de gand sa facem acest pas inca de anul trecut, insa am ajuns sa semnam actele la sfarsitul lunii martie. Ne-am grabit, oarecum, pentru ca urma sa-l dam pe cel mic la gradinita si trebuia astfel ca mama si tata sa aiba acelasi nume de familie”, declara solistul trupei Animal X.

Serban Copot traieste, de mai bine de un deceniu, o frumoasa poveste de dragoste cu Roxana, cea cu care are deja un baietel de patru ani, pe nume Tudor.

Serban Copot este cunoscut publicului ca membru al trupei Animal X, proiect considerat un adevarat fenomen in industria muzicala autohtona, prima formatie din Romania care a castigat mult ravnitul trofeu  MTV Europe Music Awards.

Artistul a infiintat, in anul 2006, Asociatia Generatia Verde cu scopul de a aduce pe agenda publica subiectul ecologiei si al protectiei mediului. Pentru proiectele sale, a primit distinctii si recunoastere pentru aportul adus la lupta cu obiceiurile nocive naturii. Serban a fost nominalizat ca Ambasador al Comisiei Europene in lupta cu Schimbarile Climatice, Ambasador al Comisiei Europene pentru Biodiversitate si Ambasador WWF.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare