Vedete din Romania

#Tudorel Filimon executat silit #Tudorel Filimon casa #vedete intern #tudorel filimon #showbiz

Un actor indragit, executat silit. E de negasit!

Nea Popa, "aruncat" in strada de executori! A pierdut vila din Bucuresti, iar acum imobilul are un alt proprietar! Nimeni nu stie unde locuieste acum actorul Tudorel Filimon.

Nea Popa din serialul „La Bloc” a fost aruncat in strada de executori. In prezent, in casa din cartierul bucurestean Andronache locuieste o alta persoana care sustine ca a achizitionat imobilul vandut anterior la licitatie.

„Nu stiu unde locuieste. Eu stau aici de cateva luni bune. Va dati seama ca daca nici cei de la banca nu-l gasesc, iar scrisorile ii vin tot aici, eu cu atat mai putin. A venit doar o ruda de-a lui acum ceva timp sa intrebe de el, insa doar atat. Poate il gasiti pe la vreun teatru. E pacat, mai ales ca l-au executat pentru o suma destul de mica. Doar vreo 30.000 de euro. La ce prieteni are, actori si directori de teatru, puteau sa faca o cheta sa-l ajute. ”, a declarat noul proprietar al casei pentru wowbiz.ro.

Detalii despre Nea Popa le-a oferit reporterilor o vanzatoare de la magazinul din coltul strazii, care a declarat ca l-a vazut cu doar cateva saptamani in urma in zona pietei si ca slabise foarte mult. „Probabil grijile, ca am auzit ca are necazuri. Nu stiu ce sa va spun de el, pe la mine n-a mai trecut de ceva vreme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare