Vedete din Romania

#florin zamfirescu copaci # terapie cu copaci #vedete intern #showbiz #copaci #florin zamfirescu

Un actor celebru din Romania a inceput sa imbratiseze copacii ca sa fie fericit. Iata noua terapie!

Nu ramaneti socati, daca il veti vedea vreodata pe marele actor Florin Zamfirescu imbratisand copacii. Nu i s-a intamplat nimic, ci pur si simplu vrea sa fie fericit. 

Actorul a marturisit recent, pentru wowbiz.ro, ca acesta este noul mod prin care el preia energie pozitiva, iar terapia se numeste silvoterapie si este utilizata inca din antichitate. 

Eu nu citisem nimic despre asta. Eram un biet copil din Valcea care crestea la tara. Ma trimiteau ai mei cu vacile si oile si ma duceam. Si, ce sa faci atatea ore singur si in arsita verii. Ca sa ma racoresc, ma bagam in padure si imi lipeam corpul si fata de copaci. Probabil aveam simturile neperimate de tutun, cafea si greutati. Cand imi apropiam fata de scoarta fagului simteam o bucurie imensa si o stare de liniste greu de descris. Si acum fac tot asta, imbratisez copaci. La noi sunt niste paduri extraordinare, cu stejari si fagi. Acum, fac asta doar vara cand merg la ai mei, in Valcea. Aici, la oras, nu practic pentru ca nu prea am cum. Prefer fagii ca au scoarta neteda de culoarea argintie. Cand ii iau in brate simt fluturi in stomac. Cu brazi nu fac, sunt lipiciosi. Da, imi plac arborii foarte mult. In fosta mea casa (n.r. cea din Mogosoaia pe care i-a lasat-o fostei neveste, Catalina Mustata), am plantat multi pomi. Am facut o livada, aveam si o sera de 100 de metri patrati. Acolo mi-a ramas un nuc batran cu care vorbesc din cand peste gard, dar si un brad frumos plantat cu mainile mele”, a dezvaluit pentru WOWbiz.ro, Florin Zamfirescu.

CITESTE SI: 

Cum arata barbatii "macho" din showbiz care si-au facut implant de par
Lovitura la avere. Oana Zavoranu a aflat ca are o sora!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului