Vedete din Romania

#willmark #stare cotabita #spitalul elias #recuperare #gabriel cotabita

Ultimele vesti despre Gabi Cotabita: "Are nevoie de gandurile noastre bune"

Gabriel Cotabita a uimit pana si lumea medicala cu rapiditatea cu care si-a revenit dupa accidentul vascular celebral suferit pe 8 mai. Prietenii lui au dezvaluit ca starea de sanatate a artistului evolueaza favorabil si ca pana in toamna se asteapta ca acesta sa revina pe scena.

 

In urma cu 10 zile, Gabriel Cotabita a fost transferat la Spitalul Elias, unde urmeaza un tratament complex de recuperare. Roxana Iliescu, cea care ii este atat prietena, cat si PR a oferit pentru wowbiz.ro amanunte despre starea cantaretului.

"Gabi se recupereza intr-un mod spectaculos. Am intrat la el in rezerva, da, si am avut bucuria sa il gasesc la fel cum il stiam. Este adevarat, el se afla intr-o perioada de recuperare normala, doar ca pasii pe care ii face in procesul sau sunt spectaculosi comparativ cu alte cazuri asemanatoare. O spun medicii si personalul, dar si fiicele lui Gabi. Stiti, in orice problema neurologica nimeni nu-ti da garantii si sa-ti spuna ce se va intampla, maine, poimaine. La Gabi, insa, rezultatele se vad. L-am gasit bine si m-a surprins ca in timpul discutiei avute mi-a spus: "Tu stii cati oameni ma ajuta?" Asta inseamna ca el a resimtit sprijinul nostru ca un bum de energie. Tocmai de accea, cred ca asta ar trebui sa facem in continuare. Le voi spune celor care tin la Gabi sa se gandeasca in continuare la el, sa-l vada si sa si-l imagineze perfect sanatos, perfect recuperat. El are nevoie de gandurile noastre bune, evident perioada grea nu a trecut inca. Cred cu tarie ca l-ar ajuta si daca i-am asculta muzica. M-au impresionat fiicele lui Gabi. El nu e niciodata singur. Fetele ori fac cu randul, ori le gasesti pe toate trei la spital. Nu dau semne de oboseala si sunt fericite ca tatal lor a ales sa se intoarca. Toti privim asta ca pe o minune. A fost o incercare pentru familie, si jos palaria pentru felul in care fetele au ales sa se comporte in aceste momente, dar si o lectie de viata pentru noi toti", a declarat Roxana Iliescu.

Aceasta a mai spus ca Gabriel Cotabita s-a aratat extrem de suparat de faptul ca unii dintre amicii sai, pe care ii acuza ca si-ar fi facut reclama pe spatele sau. Asta dupa ce Wilmark a anuntat zilele trecute ca Gabi Cotabita iar fi confirmat faptul ca va urca din nou pe scena la toamna.

"E adevarat ca recuperarea merge bine, iar starea lui de sanatate se imbunatateste pe zi ce trece. Dar asta nu inseamna ca nu este un proces de lunga durata si ca ar putea sustine un concert, pe scena, intr-un timp atat de scurt. E prematur sa vorbesti de asa ceva, el nu va avea voie sa faca efort o buna bucata de vreme", a declarat unul dintre apropiatii lui Cotabita pentru spynews. ro.

Gabriel Cotabita este internat la Spitalul Elias, unde urmeaza in prezent un tratament de fizioterapie.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare