Vedete din Romania

# artisti morti 2017 #cantarete moarte 2017 # moarte marina scupra #marina scupra

Ultima dorinta a Marinei Scupra

Cantareata Marina Scupra a murit duminica, 30 iulie, la Spitalul Elias, din cauza cancerului. Diagnosticata in urma cu aproape 4 luni, aceasta s-a stins rapid. Inmormantarea are loc astazi, la Cimitirul Pantelimon. 

In ciuda faptului ca, de la aflarea dignosticului, Marina Scupra a umblat pe la toti specialistii, din pacate nici interventia chirurgicala nu a putut-o salva. Ea a intrat in coma cu cateva zile inainte sa moara. Cum medicii au fost rezervati de la inceput, a avut timp sa discute cateva detalii, triste, cu sotul ei. Potrivit apropiatilor, Marina Scupra i-a cerut sotului ca el sa fie singurul care sa o vegheze cand va fi aproape de sfarsit. Nu si/a dorit sa fie vizitata de prieteni sau de cunoscuti. 

Conform WowBiz, Marina i-a cerut soțului să nu vorbească cu nimeni despre stare ei de sănătate și să nu lase pe nimeni să o vadă pe patul de moartea. Aceasta l-a rugat ca doar el să fie cel care stă și o vegheză în timp ce viața ei se scurgea pe zi ce trecea. Fostul voleibalist Cludiu Pițigoi, soțul cântăreței, a făcut tot posibilul ca dorința artistei să fie respectată cu sfințenie.

Alaturi de Marina Scupra s-a aflat fiul ei Dan, in varsta de 17 ani. Fiica acesteia, Antonia, se afla la Birgmingham (Marea Britanie) la aflarea vestii ca  mama ei s-a stins. Cele doua nu aveau o relatie apropiata. 

Foto: Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare