Vedete din Romania

#showbiz #maria marinescu #relatii vedete #vedete intern # divort vedete #Giulia Angelescu #Mihai si Iulia Albu

Uite divortul, nu e divortul! 10 vedete care ne-au pacalit cu despartirea lor

Cine sa le mai inteleaga pe vedete? Acum se despart, acum se impaca, azi se cearta si divorteaza, maine sunt iar de mana. Iata 10 vedete care nu reusesc sa se hotarasca de care parte a baricadei sunt.

Maria Marinescu si Frank Colin

Sursa foto: libertatea.ro

O adevarata telenovela pare viata Mariei Marinescu. Designerul a anuntat anul acesta ca divorteaza, dupa ce sotul sau, omul de afaceri Frank Colin, a fost inchis in Franta intr-un dosar in care este acuzat de trafic de droguri. "Miscarea" era menita, se pare, sa il puna la adapost pe fiul lor in varsta de 4 ani. "Nu a fost o decizie usoara, dar ne-o asumam, pentru ca interesele copilului sunt primordiale pentru orice parinte", spunea Maria Marinescu la acea vreme.

Ba chiar s-a speculat ca ar avea o relatie cu miliardarul Eugen Bejinariu, iar zilele trecute ziarele tabloide publicau imagini cu creatoarea de moda in tandreturi cu actorul Augustin Viziru. Ieri, insa, Maria Marinescu a anuntat ca nu mai divorteaza si ca vrea sa mai dea o sansa mariajului. "Mi-am retras cererea de divort, restul sunt speculatii. E singura declaratie pe care am facut-o. Franco este un tata foarte bun si as vrea sa fie mereu in viata lui Levin. As vrea ca toata lumea sa fie bine. Am fost si l-am vizitat si copilul si eu. Nu trebuie sa ma justific, am multi prieteni si ies cu ei. Am mai fost filmata si nu mi se pare normal sa trebuiasca sa ma justific de fiecare data cand ies cu cineva. Nu trebuie sa ma judece nimeni pentru ca nu intelege prin ce trec. Deciziile pe care le iau si ceea ce fac, fac cu copilul in minte", a povestit Maria Marinescu la WOWbiz.

Decizia neasteptata ar fi fost luata dupa ce s-a aflat ca Frank Colin ar putea fi eliberat din cauza unor vicii de procedura.

Giulia Angelescu si Vlad Huidu


Sursa foto: baby.unica.ro

S-au scris multe randuri in urma cu mai bine de patru luni, cand Giulia Angelescu a lasat sa se inteleaga faptul ca se desparte de sotul sau, Vlad Huidu. "Tot ce era de spus s-a spus deja", declara atunci artista, dupa ce ea si Vlad au fost fotografiati petrecand minivacanta de 1 Mai in locuri diferite. Cateva saptamani, cei doi au dat semne serioase ca mariajul lor este pe butuci.

"Suntem un cuplu ca oricare, cu perioade roz si mai putin roz. E cale lunga pana la divort. S-au facut multe speculatii pe seama vacantei noastre de 1 mai. Am ales sa mergem separat ca sa ni se faca dor unul de celalalt. Au fost discutii si exista mici tensiuni, vom vedea ce se va intampla in viitor", a declarat Giulia.

CITESTE SI:

Surpriza la "Romanii au talent"! Iata-i pe noii jurati ai show-ului
Romania, vazuta de vedetele din afara. Iata ce stiu starurile despre tara noastra

Oana Zavoranu a picat in propria-i plasa. A fost data afara!


Mihai si Iulia Albu


Sursa foto: libertatea.ro

Mihai Albu a divortat de mai bine de un an de sotia lui, insa nimeni nu mai intelege daca cei doi sunt despartiti sau sunt impreuna. Au fost fotografiati de paparazzi in mai multe randuri impreuna, ba chiar plecand in vacanta cu aceeasi masina, iar zilele trecute, Iulia a fost surprinsa intr-o ipostaza foarte apropiata de fostul sau sot.

Adelina Pestritu si Liviu Varciu


Sursa foto: libertatea.ro

Adelina si Liviu sunt un cuplu celebru pentru nehotararea lor. S-au iubit, incontestabil. Au fost casatoriti, insa la scurt timp s-au amenintat cu divortul. De la vorbe la pasul cel mare nu a durat mult, astfel ca mariajul s-a incheiat dupa doar un an. Dar au urmat impacari si iar despartiri nenumarate. Liviu nu inceta sa o numeasca pe Adelina "fosta si viitoarea mea sotie", iar ea il complimenta cu declaratii siropoase de genul "Nimic nu va schimba dragostea mea pentru tine". Cert este ca "joaca" asta a mai tinut cel putin doi ani dupa divort.

Pamela Anderson si Rick Salomon


Sursa foto: celebrity.yahoo.com

Dar modelul razgandirilor nu e de ieri, de azi, si nici nu a fost inventat in showbizul romanesc. Pamela Anderson, spre exemplu, anunta la inceputul verii cu surle si trambite ca divorteaza de producatorul Rick Salomon. Zilele trecute, actrita din "Baywatch" a decis sa mai acorde casniciei cu Rick o noua sansa si a depus in instanta o cerere oficiala prin care solicita justitiei americane sa anuleze procedura de divort pe care o initiase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului