Vedete din Romania

#anamaria prodan #divort #laurentiu reghecampf

"Uita-te la mine"! Anamaria Prodan a dezvaluit ce i-a spus lui Laurentiu Reghecampf in sala de judecata

Au trecut cateva luni bune de cand au decis sa divorteze, insa Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf abia acum au mers impreuna in sala de judecata. Si, asa cum era de asteptat, toata presa i-a asteptat in afara cladirii.

Chiar daca Anamaria Prodan a vorbit cu presa si in fata salii de judecata, ea a fost invitata apoi si in emisiunea lui Teo de la Kanal D. Iar acolo a dezvaluit ce i-a spus lui Laurentiu Reghecampf cand au dat ochi in ochi, in fata judecatoarei.

„Am ras de cateva ori cand glumeam cu el de fata cu toata lumea si i-am zis: «Ia uita-te la mine, ca te tot ascunzi. Ma iubesti de lesini»! El asa este, el ne iubeste foarte tare, dar nu mai poate sa dea inapoi. Orice ar zice toata lumea, el si-a dat seama, el a fost pacalit. Cand a realizat despre ce este vorba, cand a vazut ce trecut glorios avem toti, in momentul ala nu a mai avut cum sa dea inapoi. Ii vine un copil intr-o luna sau cand naste fata asta... O reconciliere ar trebui sa fie posibila pentru copilul lui, pentru ca i-a zis si sefa completului de judecata acelasi lucru. «Domnule Reghecampf, daca va roaga sotia sa inchidem circul asta si sa nu va puneti copilul in situatii care lasa traume, pentru ce deschideti dosare, cand vad aici ca doamna Prodan vrea sa va vedeti copilul, sa-l luati, sa vorbiti cu el». Eu nu stiu cine, de ce il sfatuiesc asa, de ce face lucrurile astea. Nu am crezut niciodata ca Reghecampf poate sa se schimbe asa. Eu ma uit la el si vad o umbra, nu are nicio legatura cu barbatul pe care il cunosc eu. Mie nu mi-a venit sa cred cand a oprit masina, a parcat langa copilul lui, a deschis usa, a trecut pe langa copil ca si cum nu exista nimeni. Noi l-am strigat, dar nici nu s-a uitat”, a spus Anamaria Prodan.

FOTO: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului