Vedete din Romania

#andreea marin #Tuncay Ozturk #vedete intern #casnicie andreea marin

Cuplul anului? 3 semne ca Andreea Marin si Tuncay au o casnicie perfecta

Desi pana acum au fost foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala, Tuncay si Andreea Marin nu s-au sfiit niciodata sa isi arate in public dragostea pe care si-o poarta.

Cei doi au renuntat recent la toata discretia ce ii caracterizeaza si au facut marturisiri incendiare despre casnicia lor. Pasiunea si chimia dintre cei doi ating cote maxime de fiecare data cand se afla unul langa celalalt. Oare a gasit in sfarsit Andreea Marin marea dragoste? Iata cateva semne care arata ca Andreea si Tuncay au o relatie speciala si o casnicie perfecta. 

1. Se lauda cu dragostea lor

Din primul moment in care dragostea s-a infiripat intre ei si relatia a prins radacini, cei doi s-au deschis cu totul presei si au vorbit cu nonsalanta despre iubirea dintre ei. Toate detaliile intime legate de evolutia relatiei lor au fost facute publice chiar de cei doi indragostiti, in interviuri si emisiuni - casatoria a fost anuntata de Tuncay, relatia dintre el si Violeta a fost pusa pe "tapet", pe Facebook, tot de catre turc, Andreea Marin a vorbit de nenumarate ori despre relatia cu sotul ei si nici acesta din urma nu a fost reticent la a vorbi deschis despre casnicie, raspunzand cu sinceritate chiar si la cele mai incomode intrebari ale presei.

CITESTE SI  Monica Gabor, marturisiri emotionante 

Vedetele PRO TV migreaza la Antena 1. Iata motivele! 

 

Desi se declara mai mult decat fericit si impacat cu decizia casatoriei si cu viata pe care o traieste alaturi de Andreea Marin, Tuncay a recunoscut, intr-un moment de sinceritate, ca a avut emotii la momentul semnarii actelor de casatorie, gandindu-se daca este sau nu cea mai buna decizie.

"O femeie trebuie sa fie o sotie buna, ca Andreea. Nu am masurat dragostea noastra, nu cred ca se poate masura asa ceva, dar daca poti face ceva pentru viitor, atunci e foarte puternica. Casatoria este cand sentimentele se potrivesc si vrei sa stai cu acel om in aceeasi casa, nu vorbesc de acte. Asa suntem noi. Cand am semnat ma gandeam daca fac bine sau nu. A fost o placere.", a declarat turcul. 

Intrebat ce le place sa faca in viata de zi cu zi, ca si cu cuplu, turcul a subliniat o traditie importanta in familiile romanesti: masa in familie si bucuria de a fi alaturi de cei dragi in astfel de momente: "Cel mai mult imi place sa iau masa in familie, cel putin o data pe zi.", o traditie pe care incearca sa o respecte cat pot de mult, conform marturisirilor ambilor soti. 

CITESTE SI 3 dovezi incontestabile ca Bianca si Cristea nu s-au despartit niciodata 

Andreea Marin, in razboi cu TVR. Iata motivul

2. Sunt nedezlipiti in public

Daca in casnicia cu Banica Jr., Andreea Marin era foarte discreta cu privire la declaratiile intime despre relatia lor, iar cei doi erau vazuti foarte rar in ipostaze tandre ori sarutandu-se in public, relatia cu Tuncay este mai transparenta ca niciodata. 

Zana se lasa pozata si filmata sarutandu-se cu sotul ei, tinandu-l de mana si zambindu-i languros, asa cum nu a mai facut-o niciodata cu unul dintre partenerii ei de viata, semn ca turcul pare sa fie alesul vietii ei si cel care o face, cu adevarat, fericita.

Si Tuncay o soarbe din priviri pe frumoasa sa sotie la fiecare eveniment la care participa impreuna, iar Zana face tot ce-i sta in putinta pentru ca acesta sa se simta confortabil. Chiar si in primul interviu acordat de cei doi in postura de cuplu, in care Tuncay a vorbit despre casatorie si viata de familie, turcul a tinut-o de mijloc pe tot parcursul discutiei cu jurnalistii si nu a ezitat sa-i mai daruiasca cate un sarut pe obraz.

Sunt fericiti si isi compara relatia cu o joaca de copii, subliniind inocenta si bucuria de a face lucrurile impreuna: "Ne place sa facem totul impreuna, suntem ca niste copii si ne jucam cu asta. Poate cateodata facem bine sau rau, dar nu trebuie sa criticam in viata asta. Trebuie sa ne bucuram impreuna.", a declarat Andreea Marin, pentru Wowbiz.ro.

3. Au trecut proba diferentei de varsta si religie

Nu in ultimul rand, cei doi par sa aiba o casnicie perfecta si prin prisma faptului ca familiile le sunt aproape. Violeta, fetita de 6 ani pe care "Zana" o are din casatoria cu Stefan Banica Jr., il adora pe Tuncay. Insusi Tuncay a facut dovada faptului ca se intelege foarte bine cu fetita Andreei postand pe Facebook un desen facut de Violeta, in care ii marturirea ca il iubeste. Intr-un interviu acordat ziarului Click, Tuncay a marturisit ca "Violeta este ca si fetita mea".

Violeta l-a primit cu bratele deschise pe Tuncay, insa nici familia turcului nu a ramas indiferenta la sarmul Andreei Marin. Intr-un interviu acordat emisiunii "Povestiri adevarate", de la Acasa.ro, Tuncay a vorbit despre relatia dintre Andreea si familia sa.

„Se inteleg foarte bine cu Andreea. Fac glume pe seama mea, vorbesc pe la spate... Parintii mei se inteleg foarte bine cu Andreea. Ea face parte din familie deja."  In plus, cele doua familii nu rateaza nicio ocazie de a se vizita reciproc si de a petrece momente de calitate impreuna, semn ca sunt foarte uniti si ca relatia dintre cei are toate sansele de a rezista in timp.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare