Vedete din Romania

# amanta tuncay ozturk # sot andreea marin #Tuncay #sot #andreea marin #amanta

Tuncay, fostul sot al Andreei Marin, s-a mutat cu amanta

A trecut un an de la divortul Andreei Marin de Tuncay Ozturk. La momentul respectiv se vehicula ca motivul divortului este infidelitatea lui Tuncay, care se afisa des in public cu asistenta lui blonda.

Atat Tuncay cat si Sandra Smaranda, asistenta lui, au negat zvonurile ca ar fi amanti, sustinand ca sunt doar colegi si prieteni.

Cu toate acestea, pe data de 29 iunie, Tuncay anunta cu tristete ca Sandra pleaca de langa el, mai exact ca se muta in Anglia impreuna cu iubitul ei, printr-un mesaj postat pe Facebook: "Multe minciuni au fost la mijloc dupa divort, despre mine si ea, insa prietenul ei si familia, nu au luat in seama toate acestea si au mers in continuare pe drumul lor. Le multumesc si ar trebui sa fie mandri de faptul ca au crescut o fata minunata. As vrea sa ii multumesc si iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat in tot timpul acesta si pentru ca a dat dovada de multa eleganta, tinand cont de stirile aparute. Vreau sa ii multumesc Sandrei pentru tot ce a facut pentru mine. Sunt sigur ca nu multe persoane ar fi reusit sa se mentina puternice in fata acestor imbarligaturi".

Desi a plecat in Anglia cu iubitul sau, Sandra s-a intors in tara, deoarece nu a rezistat sa stea foarte mult departe de Tuncay.

Mai mult, cei doi s-au mutat impreuna. Sandra a fost vazuta de paparazzi in timp ce l-a lasat pe Tuncay in fata blocului in care ea locuieste iar el a intrat ca la el acasa. Dupa ce Tuncay a coborat din masina, Sandra a plecat sa isi rezolve unele treburi.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare