Vedete din Romania

#Bia Khalifa # tudor sisu

Tudor Sisu neaga ca Bia Khalifa a fost iubita lui: „Ea e nebuna”

Concurenta in prezent la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, dar prezenta in trecut si in alte show-uri precum „iUmor”, Bia Khalifa a reusit sa se faca remarcata si la tv, job-ul ei zilnic fiind de creatoare de continut interzis minorilor, dupa cum au prezentat-o cei de la PRO TV.

 

Mai exact, Bia Khalifa are cont pe OnlyFans si vinde materiale XXX in mediul online. Dar se lauda si ca a avut relatii cu mai multi barbati celebri din Romania, printre care Dani Mocanu si Tudor Sisu, chiar daca ambii au negat ca tanara le-a fost iubita.

Recent, intr-un interviu pentru Cancan, Tudor Sisu a afirmat ca o cunoaste pe Bia Khalifa, deoarece a mers la el la studio de mai multe ori, insa a tinut sa precizeze ca aceasta nu a avut o relatie cu el.

„E sora noastra, vine pe la studio, n-am treaba cu ea. Stiu ca ea zice tot felul de chestii, dar nu. E ea nebuna, face d-astea, agitatii d-astea, ca a vazut ca pune presa botu’ si face ea de nebuna asa.  Dar nu am eu treaba cu chestia asta, iti dai seama. Nu. Are 20 de ani, e nebuna, eu am 45 de ani. E sora noastra, vine la studio, e prietena noastra, iti dai seama, o cunoastem, stim care e treaba cu ea. Ea nu e un model pentru tineri neaparat. Ea e o tipa care e impacata cu ea, foarte dezinvolta. Face agitatie, se inflameaza si ii place, ca asa sunt copiii, si asta e singura chestie. N-avem nicio treaba, nu”, a spus Tudor Sisu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare