Vedete din Romania

#tudor #fly project #12 kilograme

Tudor de la Fly Project a slabit 12 kilograme. Afla cum a reusit!

Tudor Ionescu, solistul formatiei Fly Project a reusit sa scape de kilogramele nedorite dupa ce a apelat la un nutritionist si si-a stabilit un regim alimentar personalizat, in care a tinut cont de programul sau haotic.

Astfel, artistul a dat jos peste 12 kilograme, dupa ce a decis sa adopte un stil de viata mai sanatos. Tudor a marturisit ca dieta sa a fost una destul de echilibrata, cu cinci mese pe zi. Principiile dupa care a functionat regimul vedetei sunt cele specifice oricarei diete disociate:

"Dupa o vizita la nutrtionist am primit o dieta pe care am reusit sa o tin cu usrinta... Este un fel de dieta disociata. In prima saptamana trebuie sa mananci numai carne. Trebuie sa respecti cele cinci mese pe zi. Oricum, carnea este un aliment care se digera greu, asa ca te saturi repede si nu are cum sa ti se faca foame.

In a doua saptamana ai voie sa introduci in regimul alimentar si legumele albe (ciuperci, conopida, ceapa, usturoi) si verzi(spanac, salata verde, ceapa verde, praz, anghinare, castraveti). Din a treia saptamana deja se introduc in regim si alte alimente, precum lactatele", a declarat Tudor Ionescu pentru publicatia Ring.

Sursa foto: libertatea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare