Vedete din Romania

#voce tudor chirila #operatie Tudor Chirila #vedete intern #tudor chirila

Tudor Chirila, operat de urgenta la gat. Poate ramane fara voce

De ce s-a temut nu a scapat. Tudor Chirila a aflat de la medici ca trebuie sa fie operat de urgenta pentru a-i elimina un chist localizat la nivelul corzilor vocale. Daca nu ajunge rapid in sala de operatii risca sa ramana fara voce pentru totdeauna.

In urma cu doua saptamani, Chirila anunta pe Facebook faptul ca a fost nevoit sa isi amane o serie de concerte, dar si reprezentatiile de teatru in care era distribuit din cauza unei afectiuni care necesita pauza vocala. El isi cerea atunci scuze de la fanii sai si spunea chiar ca a gasit compasiune la toata lumea, mai putin la sefii sai de la teatru.

Potrivit cancan.ro, Tudor Chirila are un hematom in gat, cel mai probabil pe corzile vocale. "A venit sa se interneze si sa isi programeze operatia. S-a speriat de ce i-au spus medicii si s-a externat dupa o zi. Le-a spus doctorilor ca vrea sa se opereze la Viena", le-a declarat jurnalistilor o sursa medicala din cadrul Institutului de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL din Capitala.

Si Dan Bittman a trecut printr-o interventie chirurgicala similara tot la Viena, in urma cu trei ani. Dupa interventie, a ramas cu o cicatrice vizibila si a trebuit sa urmeze un regim alimentar strict, scrie cancan.ro.

CITESTE SI:
Ce trebuie sa faci inainte de Florii. 7 superstitii pe care trebuie sa le afli
Carmen Iohannis, in costum de baie. Fotografii inedite


Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare